PANTILO CONVEX VAN SLV: EEN ECHTE BLIKVANGER

Door SLV
16 maart 2021
SLV

De PANTILO CONVEX is een echte blikvanger voor hotelkamers, restaurants en thuis. Kenmerkend is de vriendelijke lichtambiance. Het pendelarmatuur dankt zijn stijlvolle uitstraling aan de kap uit verchroomd glas.

Mondgeblazen kap van verchroomd glas

Soms wil je in een interieur een visueel statement maken, met een luxueus en stijlvol karakter. De PANTILO CONVEX hanglamp van SLV is daarvoor een logische keuze. Dit moderne pendelarmatuur met zijn bijzondere design, wordt gekenmerkt door de mondgeblazen kap van verchroomd glas. Hier doorheen is de lichtbron subtiel zichtbaar. De PANTILO CONVEX combineert dan ook perfect met een E27 filament led lichtbron van uw keuze. Een echte blikvanger!

Meerdere toepassingen

De PANTILO CONVEX 29 heeft een diameter van 29 centimeter. Het armatuur wordt geleverd met een open kabeleinde en kan daardoor eenvoudig op meerdere manieren worden toegepast. Bijvoorbeeld aan een spanningsrailsysteem door middel van een adapter, of rechtstreeks aan het plafond door gebruik te maken van een bijpassend FITU plafondrozet..

De PANILTO CONVEX 40 is een stukje groter (diameter 40 centimeter) en standaard voorzien van een rozet met extra kabelophanging. 

PANTILO-familie

Deze producten zijn de nieuwste toevoegingen aan de uitgebreide PANTILO-familie van SLV. Hierin zitten diverse hanglampen met een soortgelijke uitstraling, maar in andere vormen en afmetingen.