ONTDEK UW VOORDEEL MET DE NIEUWE TERRA AC-WALLBOX

Door ABB
21 januari 2021
author-image

De veilige, slimme en duurzame laadoplossing voor E-mobility. De compacte, eenvoudig te installeren AC-lader is specifiek ontworpen om te voldoen aan de stijgende vraag naar laadoplossingen voor woningen, bedrijven, commerciële locaties en openbare ruimten.

Maximale connectiviteit en efficiëntie

De Terra AC-wallbox is beschikbaar in varianten tot maximaal 22 kW en is compatibel met elektrische systemen van huizen en gebouwen wereldwijd. Gekeurd door onafhankelijke certificeringsinstanties voldoet de laadunit aan de hoogste veiligheidseisen. De Terra AC-wallbox beschikt bovendien over full connectivity (Bluetooth, WiFi en 4G) en slimme functionaliteit, om nu en in de toekomst de optimale laadsessie te garanderen. Zo kan de wallbox eenvoudig op afstand gemonitord en geüpdatet worden, wat maximale prestaties garandeert, terwijl onderhoud ter plaatse tot een minimum beperkt blijft.

Geïntegreerd Load Management

De AC-lader is te verkrijgen met een MID-gecertificeerde meter en kan eenvoudig worden geïntegreerd met energiebeheersystemen voor gebouwen. Het systeem heeft Load Management aan boord waarmee het steeds het optimum zoekt tussen snel opladen en veilig gebruikmaken van het beschikbare vermogen. Huiseigenaren kunnen de lader eenvoudig laten integreren in hun Smart Home systeem en gebouwbeheerders kunnen hun energiemanagement naar behoefte aanpassen en daarmee het laadvermogen en de kostenefficiëntie maximaliseren.

De Terra AC-wallbox kenmerkt zich door betaalbare kwaliteit, toekomstbestendige flexibiliteit en optimale bescherming en veiligheid:

Goede prijs / kwaliteit verhouding

 • Breed scala aan connectiviteitsopties inclusief wifi/ethernet, bluetooth en 4G.
 • Ruimtebesparend ontwerp maakt eenvoudige installatie op een muur of zuil mogelijk, waarbij twee laders achter elkaar kunnen worden geplaatst.
 • Dankzij diverse connector-uitvoeringen is de Terra AC-wallbox compatibel met de meeste EV's
 • Betere uptime en levensduur dankzij stofdicht en waterbestendig ontwerp

Flexibel en toekomstbestendig

 • Klaar voor de toekomst met automatische software updates
 • Vereenvoudigde authenticatie via RFID of app biedt flexibiliteit voor openbare toepassingen
 • Naadloze integratie met ABB systemen voor gebouwautomatisering

Veiligheid en bescherming

 • Geëvalueerd en getest door onafhankelijke externe partijen om aan de hoogste normen te voldoen
 • Load Management zorgt voor maximaal laadvermogen zonder overbelasting
 • Geïntegreerde aardlek- en overspanningsbeveiliging beschermt zowel gebruiker als auto
 • Geïntegreerde energiemeter geeft realtime inzage in het verbruik

Met al deze functionaliteit is de Terra AC-wallbox een veilige, slimme en duurzame laadoplossing. Een die bovendien naadloos te integreren is in de digitale levensstijl van de moderne consument.

Bestel direct Terra AC-wallbox van ABB