SLIMME BADARMATUREN VAN VIEGA

Door Viega
26 februari 2021
Viega

De intelligente Multiplex Trio E - badarmaturen geven rust na een werkdag: met behulp van een smartphone kan het vullen van het bad worden geregeld op basis van individuele temperatuur- en waterniveau wensen.

De dagelijkse boodschappen, een complete catalogus, reizen – wat is er eigenlijk niet mogelijk via internet? Met de Mulitplex Trio E – badarmaturen speelt Viega in op deze trend en het bad via internet met de smartphone, tablet of laptop op afstand worden gevuld.

Handig en comfortabel

Het elektronische badarmatuur Viega Multiplex Trio E is beschikbaar in verschillende varianten en biedt maximaal bediencomfort en een fraai design. Met een simpele druk op de draai/drukknop vult de Multiplex Trio E automatisch het bad met de juiste hoeveelheid water en op de gewenste temperatuur. Comfort in optima forma, want voor drie gebruikers kunnen de gewenste hoeveelheid water en de temperatuur worden opgeslagen. Bovendien geldt: nooit meer onnodig waterverlies!

Viega biedt ook de mogelijkheid om de Multiplex Trio E op afstand te bedienen. De temperatuur van het water en de waterhoeveelheid kunnen daarbij moeiteloos op afstand worden ingesteld. Kortom, met de WLAN-module van de Multiplex Trio E kan individueel badcomfort vanaf elke locatie worden aangestuurd: op de bank voor de televisie, in de keuken achter de koffie of onderweg naar huis. 

Overige functies

Ook is het mogelijk om 3 verschillende geheugenstanden via het web op te roepen. Hoever het bad gevuld moet worden en welke temperatuur het water moeten hebben, kan zo voor drie personen individueel worden vastgelegd. De maximale vulhoeveelheid bedraagt 1.000 liter, ruim voldoende om ook de grootste baden te kunnen vullen.

Bovendien kan met de webapplicatie ook een hygiënefunctie worden gestart die het water met een temperatuur van minstens 70 °C kortstondig laat doorstromen om het bad te desinfecteren.  De handige en comfortabele applicatie is beschikbaar via het web en daarmee geschikt voor alle merken en typen smartphones en tablets.

Op de achterliggende Viega-server kunnen meerdere gebruikers worden aangemaakt waardoor de badarmatuur voor meerdere personen bereikbaar wordt. Handig voor gezinnen met meerdere personen, maar ook voor eigenaren van vakantieparken, tweede (vakantie)woningen die hiermee hun klanten toegang kunnen geven tot de webapplicatie of het bad op afstand kunnen desinfecteren.