BANDBREEDTE BIEDT KANSEN, OOK VOOR U ALS INSTALLATEUR

Door Draka
5 maart 2021
Draka

Door de enorme toename van slimme apparaten, thuiskantoren en streamingsdiensten is er steeds meer bandbreedte nodig. Maar hoe ziet de optimale netwerk infrastructuur eruit? Geef uw klant een toekomstbestendig advies. 

Volop kansen!

  • Er wordt steeds meer glasvezel aangelegd tot aan de “voordeur”
  • Providers bieden steeds hogere datasnelheden naar zowel de particuliere als de zakelijke klant (via koper of glasvezel) via het bestaande netwerk
  • Smart homes, offices en slimme apps voor energie en telecom zijn sterk in opkomst

Bandbreedte

De providers van de 'supersnelle' breedband pakketten leveren hun product slechts tot aan de meterkast. Met het optimaliseren van het netwerk in huis of in kantoor heeft de gebruiker pas echt profijt van deze snelheid en kan men de beloofde prestaties van het breedband pakket in de praktijk ervaren. Voor deze databekabeling kan je de Draka UC home kabel samen met de Radiall home componenten adviseren. Hiermee is uw klant helemaal klaar voor de toekomst!

Bent u al bezig met bijvoorbeeld de beveiliging en/of verlichting in woningen, neem Bandbreedte Biedt Kansen dan ook  mee.

Graag informeren wij u over deze kansen tijdens een Webinar(online) of kennisavond Bandbreedte Biedt Kansen op uw Technische Unie verkoopkantoor. Neem voor meer informatie contact op met de dataspecialist van uw verkoopkantoor. Zij sturen ook graag een overzicht van de toe te passen componenten, zodat de eindgebruiker altijd en overal in huis verbonden is.