SLIM SCHAKELMATERIAAL VALENA NEXT WITH NETATMO

Door Legrand
10 november 2020
author-image

Steeds meer apparaten in huis zijn te bedienen met je telefoon of stem. Dus waarom ook niet de verlichting, rolluiken en andere elektrische apparaten?

Met het nieuwe assortiment schakelaars en contactdozen van Valena Next with Netatmo kan dit! Maak van iedere woning een smart home.

Bediening via de Home + Control app

De installatie is gemakkelijk te bedienen met de Home + Control app, deze dient alleen geïnstalleerd te worden op de telefoon van de gebruiker.
Via deze telefoon(s) kan ook alles op afstand gecontroleerd en bediend worden, bijvoorbeeld als iemand op vakantie is simuleert u zo gemakkelijk aanwezigheid. Daarnaast ontvangt de gebruiker ook meldingen over het verbruik van zijn of haar apparaten en worden zij gewaarschuwd bij bijvoorbeeld stroomuitval.

Als de bewoner gewoon thuis is, is de installatie niet alleen te bedienen via de app maar ook via een spraakassistent van Apple, Google of Amazon of gewoon via de traditionele schakelaar.

Een groot voordeel is dat de installatie gemakkelijk aan te passen is aan ieders behoefte. Om te beginnen wordt er een starterskits geinstallaeerd die uit te breiden is met een specifiek uitbreidingspakket of andere losse producten.
Is het nodig om ruimtes op nieuw in te richten, geen probleem de schakelaars kunnen verplaatst worden en er kan gemakkelijk een extra schakelaar of stopcontact toegevoegd worden.

Daarnaast kan het slimme schakelmateriaal perfect gecombineerd worden met het standaard schakelmateriaal Valena Next en krijgt het gehele huis dezelfde look and feel.

Voordelen slim schakelmateriaal Valena Next with Netatmo:

        

        

Wilt u eerst meer weten? Download hier de brochure als PDF-bestand.