EEN GEHEEL NIEUW TASTGEVOEL: GIRA TASTSENSOR 4

Door Gira
23 juni 2020
Gira

De Gira KNX bedieningselementen maken een eenvoudige en comfortabele besturing van alle Smart Home-functies mogelijk. De intuïtieve bediening staat daarbij voorop – zoals bij de nieuwe Gira tastsensor 4.

Deze overtuigt met zijn hoogwaardige, moderne design, met natuurlijke materialen en een bijzonder aangenaam tastgevoel dankzij een 3 mm dikke materiaallaag. Hij is vanaf nu verkrijgbaar in de varianten glas zwart, glas wit, aluminium, aluminium zwart en edelstaal. Vanaf oktober 2020 worden de gelakte varianten zuiver wit glanzend, zwart mat, grijs mat, zuiver wit mat en antraciet toegevoegd, evenals een gecoate uitvoering in brons (PVD).

Als de tastsensor wordt aangeraakt, krijgt de gebruiker tactiele feedback. De tastsensor is verkrijgbaar met 1-voudige, 2-voudige en 4-voudige wippen. De led voor de statusweergave beschikt over acht kleurinstellingen. De wippen kunnen via de Gira labelservice van individuele opschriften worden voorzien.

Daarnaast bevat de Gira tastsensor 4 een geïntegreerde temperatuur- en vochtsensor alsook een extra aansluiting voor een externe temperatuurvoeler, bijvoorbeeld voor vloerverwarmingen. Het apparaat is compatibel met KNX Secure en kan via de Gira ETS Service-app worden geüpdatet.