BEDIEN DE GEBERIT AQUACLEAN DOUCHEWC VIA JE SMARTPHONE

Door Geberit
24 februari 2021
Geberit

De douchefunctie van de Geberit AquaClean douchewc’s kunt u bedienen met de reguliere afstandsbediening, het zijpaneel van het toilet, een wandbedieningspaneel én via de gratis te downloaden Geberit AquaClean app. Hoe handig is dat!

De afstandsbediening en het draadloze, vrij te plaatsen wandbedieningspaneel geven de beschikbare functies overzichtelijk weer. Dankzij de intuïtieve bediening kunnen de functies met één hand worden bediend. Op de elegante afstandsbediening kunnen vier gebruikers-profielen worden opgeslagen. Het wandbedieningspaneel is verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart.

Geberit AquaClean App

De Geberit AquaClean douchewc’s kunnen ook gemakkelijk bediend worden via de Geberit AquaClean app. De smartphone wordt een afstandsbediening waarmee alle persoonlijke instellingen, bijvoorbeeld de douchestraalsterkte en -positie, temperatuur enz. kunnen worden opgeslagen. Ook heeft de app een aantal extra functies, zoals software-updates en productinformatie. Gebruikers kunnen via korte video's op hun smartphone meer te weten komen over de verschillende functies van de douchewc en het onderhoud.

De app is tevens handig voor loodgieters en consumenten om douchewc's eenvoudig te registreren. Na registratie verlengt Geberit de garantie automatisch met een jaar. Vroeger verzorgde de sanitairspecialist deze productregistratie tijdens het installeren. Maar met deze app kunnen eindgebruikers hun douchewc eenvoudig zelf registreren via de smartphone.

De Geberit AquaClean app kan gratis worden gedownload in de iTunes App Store  en de Google Play Store .