MAAK HUIZEN SLIMMET MET ALECTO

Door Alecto
25 februari 2021
author-image

Haal de nieuwste technologie in huis en bespaar tegelijkertijd geld en energie. Dat kan met de producten van Alecto Smart. Deze producten zijn ontwikkeld om uw leefomgeving op een gebruiksvriendelijke manier aangenamer te maken.

Verschillende producten

Het assortiment Smart producten van Alecto bestaat uit een ledlamp, plug, plug met energiemeter, camera en een deurbel met camera. Deze kunnen allemaal direct aangesloten worden op uw eigen Wi-Fi-netwerk. Verder is er ook nog een Zigbee-gateway die je als brug dient te gebruiken om de volgende producten op uw WiFi-netwerk aan te sluiten: raam/deursensor, bewegingssensor, temperatuur- en vochtigheidssensor, thermostaatkraan en een rookmelder.

Bediening op afstand

Alle Alecto smartproducten kunt u via de Smart Life app op afstand bedienen. Zo kunt u de lichten aan- en uitschakelen via uw mobiel of tablet. Ook kunt u bijvoorbeeld thuis de verwarming activeren wanneer u onderweg bent naar huis. Maar u heeft ook de mogelijkheid om de timer aan te zetten zodat de lichten en de verwarming automatisch aangaat. Zo komt u nooit in een koud en/of donker huis thuis!

Voice control als extra optie

Als u thuis bent en je mobiel net niet bij de hand is, kunt u de producten ook via voice control bedienen. Daarvoor gebruikt u Amazon Alexa of Google Home. De camera’s van Alecto Smart hebben allemaal HD-beeld met nachtzicht en daardoor kunt u overal en altijd goed zien wie er voor de camera staat. U kunt zelfs meldingen activeren op uw smartphone voor wannee u niet thuis bent. Makkelijker kan het niet.