IN EEN PAAR STAPPEN NAAR EEN SMART HOME

Door Busch-Jaeger
24 februari 2021
author-image

Smart homes worden met de dag slimmer en dat vraagt nogal wat van de hedendaagse installateur. Busch-Jaeger vereenvoudigt het werk aanzienlijk met de Smart Home Configurator.

Met de hoge werkdruk, de steeds kritischer wordende consument en de stroom aan nieuwe ontwikkelingen, is het voor installateurs lastig om op de hoogte te blijven. Zeker op het gebied van smarter homes, want de markt voor huisautomatisering groeit explosief. Werden in de beginjaren van domotica ‘slechts’ de meest primaire taken in huis overgenomen, hebben we nu wereldwijd en zelfs met onze stem toegang tot complete geluidsinstallaties, huishoudelijke apparatuur en meer.

Busch-Jaeger begrijpt de uitdagingen die er liggen en maakt het werk graag gemakkelijker. Met de handige Smart Home Configurator bijvoorbeeld, waarmee installateurs samen met bewoners in een paar simpele stappen het ideale smart home neerzetten.

Persoonlijke smart home-assistent

De nieuwe configurator assisteert bij het opzetten en configureren van een totale en persoonlijke smarter home-oplossing. Zowel via de gedetailleerde individuele planning als via een groot aanbod volledig geconfigureerde voorbeeldprojecten. Bepaal het type installatie en kies samen met de bewoner het schakelmateriaal uit. Stel vervolgens eenvoudig de woning samen door ruimtes toe te voegen of upload de plattegrond en werk per verdieping de opties uit. Denk aan verlichting, zonwering, temperatuurregeling, multimedia en nog veel meer. Vervolgens wordt er direct een berekening voor het complete smart home-systeem gegenereerd, inclusief alle gewenste producten, prijzen, artikelnummers en aantallen. En de verschillende componenten zijn direct bij Technische Unie te bestellen.

Met de configurator bij de hand kunnen installateurs met meer gemak een totaalpakket en extra service bieden aan hun klanten. Om zich zo te onderscheiden, klanten te binden, blijvend voorop te lopen en continuïteit te waarborgen.