BESTUUR UW GIRA ENET SYSTEEM MET ALEXA OF GOOGLE ASSISTENT

Door Gira
9 juli 2020
Gira

eNet SMART HOME is het slimme alternatief voor intelligente gebouwbesturing in appartementen of kleine eengezinswoningen. En nu kunt u ook uw spraakbesturing van Amazon Alexa en Google Assistent hiervoor gebruiken!

Met het bidirectionele, draadloze systeem Gira eNet SMART HOME hebben gebruikers de mogelijkheid om met behulp van een smartphone de techniek in de woning comfortabel te bedienen en te monitoren. Dit kan thuis of onderweg, maar altijd met optimale gegevensbeveiliging. En nu kan het nog eenvoudiger met spraakbesturing via de spraakassistenten Amazon Alexa of Google Assistent. Hiermee kunnen de verlichting en jaloezieën worden bediend en vooraf opgeslagen scènes worden opgeroepen.

Voorwaarde is een eNet-server vanaf versie 2.2.1 en een compatibele smartphone met daarop de eNet SMART HOME-app geïnstalleerd. Met deze update breidt Gira zijn innovatieve oplossing voor draadloze systemen voor de koppeling en besturing van de domotica uit. Het systeem is geschikt voor koop- en huurwoningen en natuurlijk ideaal voor installatie achteraf.