BESPAAR TOT 40% OP ENERGIE DOOR SLIMMER KLIMAATREGELING

Door Siemens
29 juli 2020
Siemens

Zowel ons comfort als onze productiviteit zijn afhankelijk van de prestaties van het gebouw. De kunst is om luchtkwaliteit, koeling, verwarming en verlichting optimaal én energiezuinig te beheersen. Tijd voor een smart building? 

Regel het klimaat per ruimte

Om optimale energie-efficiëntie te bereiken is het noodzakelijk om in bedrijfspanden het klimaat per ruimte te kunnen regelen. Alleen de ruimtes die in gebruik zijn, worden verwarmd of gekoeld, neem bijvoorbeeld een vergaderzaal die niet de hele dag in gebruik is. Daarom dient de ruimteregeling voor iedere gebruiker voor zich spreken.

Met de Siemens RDF en RDG ruimteregelingen is iedere ruimte eenvoudig te bedienen. U kunt tot 40 procent energie besparen door verlichting en zonwering met dezelfde ruimteregelaar te regelen. Hierbij wordt geen afbreuk gedaan aan het gewenste comfort.

Extra besparing

Naast de eenvoudige integratie van E en W, zijn de regelaars veelzijdig en dekt ieder type een groot aantal applicaties. Door toepassing van PICV’s (drukonafhankelijke combi-ventielen) worden ruimtetemperaturen op de optimale instelling gehouden waardoor er nog eens extra op kan worden bespaard. Dit komt doordat PICV’s dynamisch hydraulisch balanceren en zo drukfluctuaties in het waterzijdige systeem opvangen.

Creëer de perfecte ruimte

De Siemens RDF en RDG ruimteregelingen zijn op voorraad bij Technische Unie. Bestel direct: