MAAK KENNIS MET DAIKIN AIRCONDITIONING EN WARMTEPOMPEN

Door Daikin
11 september 2020
author-image

Onlangs heeft de Technische Unie de airco units en warmtepompen van Daikin aan het assortiment toegevoegd. Met bijna 100 jaar ervaring op het gebied van airconditioning en klimaatregeling, zorgt Daikin voor comfort in verwarmen, koelen, ventilatie en regeling.

Voor elk gebouw

De innovatieve producten van Daikin bieden oplossingen voor elke klimaatbehoefte: een kantoorgebouw, woning of hotel, school of winkel; er is altijd een Daikin oplossing! Met de huidige warme zomers neemt de vraag naar goed werkende airco enorm toe. Koelen kan Daikin als de beste en als stilste. De prijs/kwaliteitverhouding is zeer goed en de systemen zijn via een app te bedienen. Daikin investeert momenteel veel in haar merkbekendheid bij consumenten.

Gasloos of hybride?

Als het om verwarmen van een ruimte gaat, is een volledig elektrische Daikin Altherma warmtepomp het ideale alternatief voor de cv-ketel. Nog niet helemaal gasloos? Dat kan uiteraard ook in een hybride oplossing. Daarvan is er ook één in monobloc uitvoering, waarvoor geen F-gas certificaat nodig is bij installatie (alleen waterzijdig). Koelen kan in sommige gevallen ook via de warmtepomp in combi met de vloerverwarming. Kortom, mogelijkheden genoeg. Zet Daikin in bij je binnenklimaat uitdagingen voor het beste resultaat!