ZO DOE JE DAT: GEBERIT GIS

Door Geberit
29 oktober 2020
Geberit

De toiletruimte renoveren kan een tijdrovende klus zijn. Maar met de kant-en-klare GIS wc-module achter de wand in combinatie met het makkelijke bevestigingssysteem van Geberit closets voor de wand is het zo gedaan!

GIS: een systeem dat werk uit handen neemt

De GIS wc module is een flexibel systeem dat kant-en-klaar uit de doos direct verwerkt wordt zonder hak- en breekwerk. Het GIS systeem maakt tijdrovende rachelconstructies of het infrezen van leidingen overbodig en voorkomt faalkosten. Het werkt snel, past altijd en de installatie is makkelijk waterpas te stellen, wat in een later stadium de tegelzetter ten goede komt. Het innovatieve modulesysteem bestaat uit een raamwerk, welke snel te monteren en eenvoudig passend te maken is, door het frame op de juiste breedte uit te schuiven. Ook hoogte en diepte kunnen eenvoudig ingesteld worden. In deze voorzetwand worden bovendien alle leidingen verwerkt. Zo kan de positie van het closet risicoloos horizontaal of verticaal bepaald worden. Dit heeft als groot voordeel, dat de toiletruimte optimaal ingedeeld kan worden. Binnen een kort tijdsbestek kan er aan de afwerking begonnen worden. De bijbehorende Geberit gipskartonplaten zijn reeds voorzien van uitsparingen voor de bedieningsplaat, de aan- en afvoer en de draadeindbevestigingen, waardoor deze sneller aan te brengen is. De tegelzetter kan zorgeloos aan de slag, waarna het toilet gemonteerd kan worden.

Gepatenteerde bevestigingstechnologie voor closets

De montage van een closet met volledig gesloten sifonkap was altijd een vervelende klus. Ook dit is nu in een handomdraai gedaan, want met de gepatenteerde Easy Fast Fix (EFF) bevestigingstechnologie vereenvoudigd Geberit de installatie van alle Geberit wandcloset met verdekte bevestiging revolutionair. Bij het nieuwe Geberit ONE wandcloset gaat dit zelfs nog een stap verder, dankzij de nieuwe EFF3 wandbevestiging. Door het unieke binnenwerk kan het ONE closet geheel naar wens op hoogte gemonteerd worden, zowel bij de eerste installatie als jaren later. De zitting wordt er daarna simpelweg opgeklikt. 

Voordelen Geberit GIS

Geberit GIS

Het laatste in sanitair