DURAVIT INTRODUCEEERT SENSOWASH® STARCK F DOUCEWC

Door Duravit
12 maart 2021
author-image

Iconisch design- maximaal comfort, SensoWash Starck f® biedt de natuurlijkste vorm van hygiëne – reiniging met water. Voelbaar zachter en schoner als toiletpapier zorgt water tegelijk voor een verfrissing. 

Natuurlijk schoon, natuurlijk fris

Natuurlijk schoon, natuurlijk fris. Niets is zo grondig, zo hygiënisch en zo natuurlijk als de reiniging met water. Ook na het toiletgebruik! Daarom wordt het douchewcsteeds populairder. Voelbaar zachter en schoner als toiletpapier zorgt water tegelijk voor een verfrissing. Het douchetoilet zorgt voor een hygiënisch schoon en aangenaam gevoel bij elke gebruiker.

In samenwerking met Philippe Starck

Duravit en Philippe Starck presenteren een nieuwe douchewc, de SensoWash® Starck f! Comfortabel te bedienen met afstandsbediening, vrij configureerbaar via een app, in een puristisch design en met maximaal douche/wc-comfort. Alle componenten zijn technologisch verder ontwikkeld en opnieuw gerangschikt, zodat nu de volledige techniek in de douchewc plaatsvindt. De slechts 40 mm dikke, vlakke zitting en de witte afdekking erachter vormen een volledige eenheid: modern design en comfort verhogende technologie in perfecte harmonie.

De vlakke, verwarmbare zitting is gemaakt van een bijzonder robuust materiaal en heeft, net als de deksel, een krasbestendig, niet-poreus en dus zeer hygiënisch oppervlak.

De innovatieve afstandsbediening, met plat, elegant design ligt zeer comfortabel in de hand, alle functies worden intuïtief bediend. Technische details, uiteenlopend van de benaderingssensor voor het automatisch openen van de klep, de gebruikersidentificatie in de zitting, tot het brede scala aan instelmogelijkheden voor onder andere zittingverwarming, douchesproeier en regelbare warme lucht föhn. Zo ben je verzekert van aangenaam comfort

HygieneGlaze, het nieuwe standaard bij Starck f

HygieneGlaze zet een nieuwe hygiënestandaard. Na slechts zes uur zijn 90 % van de  bacteriën dood, na 24 uur zelfs 99,9 %. HygieneGlaze wordt in het keramiek gebakken en is aanwezig van de binnenkant tot de rand van het toilet of urinoir, HygieneGlaze 2.0 is effectief in de zones die bijzonder gevoelig zijn voor de concentratie van bacteriën. Bovendien voorkomt HygieneGlaze ook de groei van bacteriën.

Het laatste in sanitair

Meer artikelen