GEBERIT GIS-MODULE: DE SUPERSNELLE TOILETRENOVATIE

Door Geberit
30 juni 2020
author-image

Het renoveren van de toiletruimte kan een tijdrovende klus zijn. Zeker als er gekozen wordt voor de traditionele oplossing, zoals raggelwerk of zelfs infrezen van aan- en afvoerleidingen. Kies daarom voor de innovatieve en tijdbesparende GIS wc-module.

Het GIS-systeem is een flexibel modulesysteem dat kant-en-klaar uit de doos direct verwerkt wordt zonder hak- en breekwerk. Het GIS-systeem maakt tijdrovende rachelconstructies of het infrezen van leidingen overbodig en daarmee ook het risico op falen.

Vooral dat laatste is wat in een later stadium de tegelzetter ten goede komt. Het innovatieve modulesysteem bestaat uit een raamwerk, welke snel te monteren en eenvoudig passend te maken is, door het frame op de juiste breedte uit te schuiven.

Hoogte en diepte eenvoudig instelbaar!

Behalve de breedte kunnen ook de hoogte en diepte eenvoudig ingesteld worden. In deze voorzetwand worden bovendien alle leidingen verwerkt. Zo kan de positie van het closet risicoloos horizontaal of verticaal bepaald worden. Dat heeft als groot voordeel, dat de toiletruimte optimaal ingedeeld kan worden.

Snelle afwerking!

Binnen een kort tijdsbestek kan er aan de afwerking begonnen worden. De bijbehorende Geberit gipskartonplaten zijn voorzien van uitsparingen voor de bedieningsplaat, de aan- en afvoer en de draadeindbevestigingen, waardoor deze sneller aan te brengen is. De tegelzetter kan zorgeloos aan de slag, waarna het toilet afgemonteerd kan worden.

Geberit GIS en DuoFix gaan de strijd aan!

Dat gaat lekker snel! Met de Geberit GIS module houdt u tijd over voor een kop koffie.
Geinteresseerd? Meer informatie over de Geberit GIS module. 

GEBERIT GIS-MODULE

Het laatste in sanitair

Meer artikelen