CONTACTLOZE TOTAALOPLOSSING VOOR URINOIRS

Door Wisa
20 oktober 2020
author-image

WISA brengt samen met IPEE een reeks urinoirs op de markt met een hightech spoelsysteem voorgemonteerd in het keramiek. Daardoor bespaart u aanzienlijk op installatietijd – én kosten!

Met de slimme WISA x IPEE urinoirpacks installeert u snel een intelligent urinoir tegen een concurrerende prijs. Verbaas uw klanten met innovatief en betaalbaar sanitair terwijl u zelf bespaart op installatiekosten. Door de nieuwe, gepatenteerde meettechnologie zijn de WISA x IPEE oplossingen opmerkelijk intelligent en tegelijk verbazend eenvoudig. De sensor meet urine door de keramische of kunststofwand van het urinoir of van de sifon heen. Wordt er geürineerd? Dan wordt er gespoeld. Onnodige spoelingen behoren voorgoed tot het verleden!

De urinoirs zijn uitermate gebruiksvriendelijk en onderhoudsvrij. Beschadigde infrarood ogen, uiterst vieze drukknoppen en overlopende urinoirs zijn met WISA x IPEE verledentijd! Wanneer het urinoir verstopt is, zal het urinoir door de slimme detectie niet spoelen om te verhinderen dat het overloopt. De 24-uur hygiëneflush zorgt ervoor dat de sifon niet uitdroogt zodat er geen geurhinder ontstaat.

De WISA x IPEE oplossingen zijn er in drie uitvoeringen. Zo is er een oplossing in ieders budget en voor ieders voorkeur. Het sifonspoelsysteem Vortex is bovendien ook apart verkrijgbaar om zelf te monteren.

WISA x IPEE

Het laatste in sanitair

Meer artikelen