CLEANET NAVIA VAN LAUFEN 

Door LAUFEN
26 augustus 2020
author-image

Het tijdloze design en de standaardafmetingen van de Cleanet Navia passen in elk badkamerinterieur. De technologie is volledig geïntegreerd in de gesloten keramische body. De Cleanet Navia is zowel in glans wit als mat wit verkrijgbaar.

Eenvoudige bediening

Met de draaiknop aan de zijkant kunnen de douchefuncties eenvoudig en intuïtief worden bediend. Alle douchefuncties zijn ook eenvoudig te bedienen via de app. Daarnaast kan de app worden gebruikt voor het instellen van de watertemperatuur en het beheren van onderhoudsmeldingen en het gebruikersprofiel. Dankzij de volle en brede waterstraal reinigt de Cleanet Navia snel, zacht en grondig. Het volume van de waterstraal is essentieel, want alleen bij de juiste hoeveelheid water voelt de straal aangenaam aan en wordt de optimale combinatie van comfort en hygiëne bereikt.

De douchekop van de Cleanet Navia wordt vóór en na elk gebruik grondig gereinigd en kan zo nodig eenvoudig worden vervangen. Als de douche-wc niet wordt gebruikt, is de douchekop veilig opgeborgen in de afdekring. Via de subtiele ledverlichting aan de onderkant geeft de Cleanet Navia de gebruiker een seintje zodra het tijd is om de douche-wc te ontkalken.

Dankzij het bewezen en veilige voor gemonteerde montagesysteem kan de Cleanet Navia snel en eenvoudig worden geïnstalleerd. De stabiele, duurzame zitting sluit langzaam en geruisloos en kan voor een grondige reiniging van zitting en keramiek eenvoudig worden verwijderd.

Cleanet Navia van LAUFEN

Het laatste in sanitair

Meer artikelen