5 x spiegel inspiratie van LoooX voor in jouw badkamer

Door LoooX
10 mei 2024
LoooX

Een badkamer is niet compleet zonder een spiegel. Bij LoooX vind je een uitgebreide collectie spiegels die volledig aan jouw wensen kunnen voldoen, of het nu gaat om verlichting, specifieke vormen, of zelfs verwarming. Hier delen we vijf inspirerende ideeën voor jouw badkamer.

Strakke, rechthoekige spiegel

LoooX A-Line rechthoekige spiegel

Houd je van strakke lijnen en een moderne uitstraling? Kies dan voor de LoooX A-Line of M-Line spiegels. Beide combineren functionaliteit met een minimalistisch design, perfect voor eigentijdse badkamers.

Trendy spiegel met zwart kader

Loox Black Line Oval spiegel

Voor een trendy uitstraling is de Black Line Oval een geweldige keuze. Met zijn ovale vorm en matzwarte kader straalt deze spiegel zowel elegantie als stoerheid uit, waardoor het een eigentijdse touch aan jouw badkamer geeft.

Natuurlijke spiegelvorm

Loox organic spiegel

De Organic spiegel van LoooX is ideaal voor liefhebbers van organische vormen. Voorzien van verlichting en draaibaar naar elke gewenste hoek, past deze speelse spiegel zowel in reguliere badkamers als ruimtes met schuine wanden.

Ronde badkamerspiegel

LoooX A-Line ronde spiegel

Ronde spiegels zijn een opkomende trend. Kies bij LoooX uit verschillende opties zoals de A-Line Round of de CM-Line. Een ronde LoooX spiegel met een wit, zwart of goud randje geeft jouw badkamer een zachte en verfijnde uitstraling.

Rechthoekige spiegel met afgeronde hoeken

Loox Rechthoekige spiegel met afgeronde hoeken

Voor een combinatie van rechthoekige vorm en zachte, afgeronde hoeken is de Rectangle spiegel een goede keuze. Deze organische vorm voegt een subtiele, elegante touch toe aan jouw badkamer. Plaats twee spiegels boven een eikenhouten badmeubel voor een symmetrisch effect.

LoooX good in the mirror

Staat jouw ideale spiegel niet tussen de genoemde producten? Geen zorgen, bij LoooX is maatwerk mogelijk. Vraag een spiegel op maat aan die perfect aansluit bij jouw wensen. Bezoek een LoooX Tailor-Made Dealer voor advies en bestellingen op maat. Met LoooX kies je voor kwaliteit, stijl en personalisatie in elke badkamer. 

Ontdek LoooX Spiegels