Hansgrohe Crometta Showerpipes voor een lager energieverbruik

Door hansgrohe
20 november 2023
hansgrohe

Crometta staat voor een grote douchefamilie die zowel water als energie bespaart en tegelijkertijd een hoogwaardig, fris design biedt. Profiteer van de aantrekkelijke prijs-prestatieverhouding van Crometta Showerpipes.

De hoofddouche van de showerpipe heeft één straalsoort “Rain” en de handdouche is uitgerust met twee verschillende straalsoorten: Rain en IntenseRain. Omschakelen naar een andere straalsoort gaat moeiteloos, door even aan de straalplaat te draaien. Om te zorgen dat je klanten ook op de lange termijn kunnen blijven genieten van de volle stralen, kunnen kalkresten er dankzij QuickClean eenvoudig met de vingers eraf gewreven worden. Crometta Showerpipes zijn beschikbaar in ronde vormen (Crometta S) en rechthoekige vormen (Crometta E).

Crometta denkt consequent aan besparen: speciale straalopeningen en een doorstroombegrenzer reduceren het waterverbruik zoveel mogelijk. Bij de douches met EcoSmart stoomt er maar 9 l/min door. Dit zorgt voor een lager energieverbruik voor je klanten, omdat ze minder warm water verbruiken.