GEBERIT MONOLITH PLUS SANITAIRMODULE GEOPTIMALISEERD

Door Geberit
4 juli 2023
Geberit

De Geberit Monolith Plus sanitairmodule is geoptimaliseerd. De mogelijkheden om de badkamer in te richten als een individuele plek van welzijn is daarmee uitgebreid.

Optimaal sanitairdesign met geavanceerde functies

Geberit Monolith Plus met ComfortLight glasfront zwart ONE WC wit mat

Daarvoor zorgt onder meer het nieuwe verlichtingsconcept met vier dimbare lichtstemmingen. Bovendien is de sanitairmodule compatibel met de Geberit Home-app. Hiermee kunnen de verlichting en andere elektronische functies, zoals de geurafzuiging worden geprogrammeerd. Nieuw is de intervalspoeling. Deze zorgt ervoor dat de waterleidingen en de stortbak van de module tijdens langere afwezigheid regelmatig worden doorgespoeld.

De sanitairmodules van Geberit Monolith zijn een design alternatief voor de traditionele opbouwreservoirs en dichten de kloof tussen inbouw- en opbouwtechniek van wc’s. De herziene sanitairmodule Geberit Monolith Plus valt op door een uitgebreide reeks elektronisch gestuurde functies. Deze omvatten de verlichtingsinstellingen, de geurafzuiging, de instellingen voor het spoelvolume en de intervalspoeling.

Discrete led-verlichting

De slanke LED-lichtbalk aan de bovenzijde van het element biedt discreet en indirect licht, dat aangaat zodra iemand bij het toilet komt. De lichtsfeer is individueel programmeerbaar.

Geïntegreerde geurzuivering

Zowel voor licht als geurzuivering bestaat de mogelijkheid om specifieke periodes te definiëren, voor bepaalde lichtkleuren of de kracht van de geurzuivering.

Goed gespoeld

De elegante frontbekleding van de module verbergt ook een oplossing voor de waterhygiëne: intervalspoeling. Deze zorgt ervoor dat het water in de waterleidingen en in de stortbak van de sanitairmodule regelmatig wordt ververst. De intervalspoeling kan worden geprogrammeerd via de Geberit Home-app. Deze spoelt de waterleidingen en de sanitairmodule met individueel instelbare intervallen betrouwbaar door en voorkomt zo kiemvorming in het stilstaande water.

Ontdek Geberit Monolith Plus