NU OOK IN NEDERLAND VERKRIJGBAAR - AFVOERSYSTEEM GEBERIT SILENT

Door Geberit
7 september 2023
Geberit

Al jaren onderdeel van het internationale Geberit assortiment en nu ook verkrijgbaar in Nederland: het Geberit Silent-PP afvoersysteem met steekverbinding.

Duurzaam alternatief

Met het materiaal PP biedt Geberit een duurzamer alternatief voor PVC, wat in Nederland zeer veel wordt toegepast. Het materiaal PVC is minder sterk, bij verbranding schadelijk voor het milieu en niet goed herbruikbaar. Om die reden heeft Geberit besloten het milieuvriendelijkere Silent-PP afvoersysteem ook op de Nederlandse markt te introduceren. Een ander voordeel van dit al bewezen en doorontwikkelde afvoerassortiment is dat het in (grote) projecten direct en met vertrouwen kan worden toegepast, mede door de reeds aanwezige voorraden. Een snelle levering is geen probleem.

Hydraulisch geoptimaliseerd afvoersysteem

Geberit Silent-PP is een hydraulisch geoptimaliseerd afvoersysteem met steekverbindingen. Het volledige assortiment buizen en fittingen maakt een snelle, eenvoudige, veilige en kostenefficiënte montage mogelijk.

De drielagen-buizen en de hydraulisch geoptimaliseerde fittingen dempen het geluid beter dan de traditionele materialen, die bij afvoersystemen met steekverbindingen toegepast worden. Silent-PP is een compleet assortiment buizen en fittingen en verkrijgbaar in de diameters 40, 50, 75, 90, 110, 125 en 160 mm en kan veilig en eenvoudig verbonden worden met Geberit PE en het akoestisch geoptimaliseerde Geberit Silent-db20 afvoersysteem.

Ontdek het Geberit Silent-PP assortiment