Nieuwe Geberit FlowFit Fittingen: probleemloos aansluiten op andere systemen

Door Geberit
26 maart 2024
Geberit

Bij renovatiewerkzaamheden is het vaak noodzakelijk om overgangen te maken naar bestaande leidingsystemen. Met de nieuwe Geberit FlowFit fittingen is het mogelijk om eenvoudig verbinding te maken met de bestaande installatie, zonder de aanschaf van nieuw persgereedschap.

Innovatief aanvoersysteem FlowFit: efficiënte installatie & renovatie

FlowFit is hét innovatieve aanvoersysteem van Geberit, dat in één vloeiende beweging geïnstalleerd kan worden. FlowFit neemt namelijk allerlei moeilijkheden weg, zoals een onhandige werkhouding, continu wisselen van gereedschap, onzekerheden en onveiligheid bij de verpersing, hygiënezorgen t.b.v. drinkwater en een tijdrovende installatie.

Door de toevoeging van de nieuwe FlowFit fittingen kan er nu ook bij renovatiewerkzaamheden in één flow doorgewerkt worden. De fittingen maken het namelijk mogelijk eenvoudig een aansluiting te maken met het aanwezige leidingsysteem van andere fabrikanten en kunnen gewoon met de FlowFit handperstang of persbek verperst worden. Geberit biedt hiervoor zes speciale overgangsfittingen voor drie diameters 16, 20, en 25* en bijbehorende kalibratietools voor andere systemen. 

De voordelen op een rij:

  • Overgangen maken naar veelvoorkomende aanvoersystemen van andere fabrikanten. 
  • Verpersing kan met een FlowFit handperstang of persbek. 
  • Geen extra gereedschap vereist. 
  • Drie diameters (d16/d20/d25): 6 verschillende fittingen*

* De fittingen voor aansluiting op systemen van derden hebben de volgende afmetingen: d16 x 2,0 - 2,2 / d20 x 2,0 - 2,25 / d20 x 2,8 - 2,9 / d25 x 2,5 - 2,7 / d25 x 3,5 – 3,7 / d26 x 3

Ontdek Geberit FlowFit serie