NÚ OOK VERKRIJGBAAR IN MAT WIT - GEBERIT AQUACLEAN SELA

Door Geberit
3 augustus 2023
Geberit

Wit matte keramische oppervlakken geven de badkamer een luxe, hoogwaardige  uitstraling. Vanaf nu is de Geberit AquaClean Sela douchewc ook verkrijgbaar in een  trendy mat witte uitvoering. Zowel het keramiek als de deksel en wc-zitting zijn.

Het scala aan combinatiemogelijkheden is enorm

De elegante nieuwe matte optie voor douchewc's vormt een aanvulling op het bestaande  assortiment mat wit keramiek van Geberit en kan perfect met elkaar worden gecombineerd  in uiteenlopende badkamerontwerpen. Volgens Geberit is alles in het matte Geberit  portfolio ontworpen om in totale harmonie met elkaar samen te werken: "Dit geldt voor de  diverse wastafels - van fontein tot opzetwastafel -, wc's, bidets en nu ook de AquaClean  Sela. Het scala aan combinatiemogelijkheden is enorm, met een hele reeks wit mat  keramiek in de Geberit ONE en iCon series.”

Speciaal keramisch glazuur en aangepaste wc-zitting

De matte afwerking van het keramiek ontstaat door een speciaal glazuur. Maar niet alleen  het glazuur is anders, de ontwikkelaars hebben ook de zitting aangepast aan deze trendy  matte afwerking. "Omdat de wc-zitting en de deksel van een ander materiaal zijn gemaakt  dan het wc-keramiek, reflecteren ze het licht anders", aldus Geberit. Geberit heeft de kleur  van het keramiek en de matgelakte wc-zitting en -deksel nauwkeurig op elkaar afgestemd.  Uitgebreide tests zorgden er vervolgens voor dat de oppervlakken robuust genoeg zijn om  vlekken en krassen te weerstaan.  

Met deze nieuwste productinnovatie is Geberit AquaClean Sela nu verkrijgbaar in drie  verschillende uitvoeringen: wit hoogglans met een afdekking in chroom of wit en in het mat  wit.

Ontdek Geberit AquaClean Sela serie