Design en functionaliteit verenigd

Door Delabie
24 november 2023
Delabie

De DELABIE-groep, expert in kranen en sanitaire voorzieningen voor publieke ruimten, presenteert zijn 4 in 1 spiegelkast. Deze multifunctionele kast wordt een ‘must have’ voor zowel kleine als grote utiliteiten.

4 in 1 kast

Een kast met vier functies: een spiegel, een elektronische zeepverdeler, een elektronische kraan en een handendroger of handdoekverdeler, afhankelijk van het model. De verlichte pictogrammen geven de zeep-, water- en droogfunctie aan, wat het gebruik ervan intuïtief maakt. 

Design

Met zijn matzwarte afwerking, vervolledigt de spiegelkast het BLACK SPIRIT COLLECTION assortiment van DELABIE dat reeds bestaat uit kranen, zeepverdelers, handendrogers, wastafels... Dankzij de LED-strip onderaan de kast wordt een sfeervolle verlichting gecreëerd waarbij de wastafel tegelijkertijd ook verlicht wordt. Op deze manier wordt de spiegelkast een volwaardig decoratief element. 

Hygiëne

Het wassen van de handen is de basis van een goede hygiëne en een efficiënte maatregel tegen bacteriën. De elektronische bediening verhoogt deze efficiëntie. De elektronische handdetectie voor het activeren van de zeep, het water of de handendroger garandeert een contactloos gebruik en voorkomt zo de overdracht van ziektekiemen. Bovendien beschikt de kraan over een periodieke spoeling om bacteriegroei te voorkomen.

Eenvoudige installatie

De spiegelkast is zo ontworpen om de installatie en het onderhoud te vergemakkelijken. Hij beschikt over verborgen bevestigingen en een slot met standaard DELABIE-sleutel. De deurscharnieren zijn nauwkeurig afgesteld. 

Afhankelijk van de installatie wordt de watertoevoer binnenin of bovenaan de kast aangesloten. Slechts één enkele elektrische aansluiting is nodig voor alle apparaten. 3 schroeven, één watertoevoer, één elektrische aansluiting en de 4 functies worden in werking gezet. De spiegelkast bestaat in 2 afmetingen: 600 mm breed, voor een individuele installatie, of 800 mm breed, om een spiegelwand te creëren door verschillende kasten naast elkaar te plaatsen.

3 in 1

Indien gewenst, is de spiegelkast ook beschikbaar zonder kraan. Dit is bijvoorbeeld handig bij renovatieprojecten waarbij de kraan reeds geïnstalleerd is. In dat geval kan er geopteerd worden voor de 3 in 1 spiegelkast: deze kast beschikt over een spiegel, zeepverdeler en handendroger of handdoekverdeler.

Delabie Spiegelkast in badkamer met elektronische zeepverdeler, een elektronische kraan en een handendroger of handdoekverdeler
Delabie Spiegelkast in badkamer met zeepverdeler en handendroger of handdoekverdeler

Direct bestellen

meer over...