DELABIE DUO DESIGN IN DE DOUCHE

Door Delabie
4 september 2023
author-image

Het SPORTING 2 SECURITHERM douchepaneel kan voortaan gecombineerd worden met een geschikte zeepverdeler speciaal ontworpen voor douches. Dankzij het gelijkaardig ontwerp vormen beide producten een harmonieus geheel.

Delabie SPORTING 2 SECURITHERM douche en zeepverdeler

Titelpreventieve oplossing tegen legionella

Het paneel biedt een preventieve oplossing tegen legionella aangezien de thermostatische mengkraan is geïntegreerd in de douchekop, waardoor meteen gemengd water kan geleverd worden. Doordat het water zo dicht mogelijk bij het gebruikspunt gemengd wordt, kan er geen stilstaand water tussen de gesloten kringloop en de douche ontstaan.

De SECURITHERM-technologie garandeert de veiligheid van de gebruiker. In geval van een onderbreking van de koud watertoevoer sluit het paneel automatisch, zodat er geen heet water wordt geleverd. 

Eenvoudige installatie

De installatie is eenvoudig en het paneel is verkrijgbaar in meerdere modellen: met toevoeren in opbouw voor aansluiting voor de muur of met ingebouwde toevoeren voor aansluiting achter de muur. Het onderhoud wordt vergemakkelijkt door de directe toegang tot de filters en de terugslagkleppen. De stopkranen zijn geïntegreerd.

Risico op verspilling vermeden

Vergeleken met een traditionele douche laat de SPORTING 2 SECURITHERM een waterbesparing toe van 80 %. De waterstroom kan op elk moment door de gebruiker worden onderbroken door zijn hand opnieuw voor de sensor te houden. Indien de gebruiker de douche vergeet te sluiten, verzekert een veiligheid de sluiting na 60 seconden looptijd. Zo wordt het risico op verspilling vermeden.

Voortaan kan het douchepaneel gecombineerd worden met de nieuwe zeepverdeler speciaal ontworpen voor douches in publieke gebouwen. De verdeler voor vloeibare zeep is volledig waterdicht en de drukknop kan eenvoudig bediend worden met natte handen.

Ontdek Delabie Sporting Serie