ACO introduceert de ShowerDrain Floor, een douchevloer gemaakt van lichtgewicht composiet

Door ACO
14 mei 2024
ACO

Een trend in de badkamer is de douchevloer. Een douchevloer is stijlvoller, ruimtelijker en veiliger dan de klassieke douchebak. Als een douchevloer wordt geïntegreerd in de badkamervloer heb je geen opstapje en creëer je een ruimtelijke uitstraling. Het doorgaand vloeroppervlak heeft een vergrotend effect. 

Design en gemak

We willen graag de uitstraling van een sterke natuurstenen vloer, maar wel met het gewicht, onderhouds- en plaatsingsgemak van kunststof en een ruime keuze in kleuren en maten. Daarom introduceert ACO de lichtgewicht composiet ShowerDrain Floor; een kant en klare douchevloer die door zijn strakke uitstraling en kleurkeuze een toegevoegd designelement vormt voor de huidige badkamerarchitectuur.

Lichtgewicht composietmateriaal

De ACO ShowerDrain Floor douchevloer is gemaakt van de nieuwste generatie composietmateriaal waarbij verschillende lagen polymeer gecombineerd worden met minerale bestanddelen, ondervuld met een PU+ mengsel. Hierdoor ontstaat een superlichte, slag- en stootvaste douchevloer die perfect geluid dempt en dankzij de isolerende eigenschappen lekker warm voelt aan de voeten. 

Veilig en ruimtelijk

Door de beperkte inbouwhoogte van 40 mm kan deze douchevloer vrijwel overal in de vloer worden opgenomen en heb je dus geen opstaande rand. Dit zorgt voor een veilige vlakke vloer die ruimtelijk en strak oogt. De ACO ShowerDrain Floor douchevloer is tot 60% lichter dan alternatieve producten. Dit extreem lage gewicht, gecombineerd met zijn grote sterkte, maakt dat deze douchevloer supermakkelijk te vervoeren, te hanteren en te plaatsen is!

Ontdek ACO ShowerDrain Floor