NIEUW: DESIGNRADIATOR ZEHNDER FINA LEAN BAR

Door Zehnder
5 juni 2023
author-image

Hoe individuele warmte eruit kan zien bewijzen de vele modellen radiatoren van Zehnder. Of u nu op zoek bent naar een ‘standaard’ handdoekradiator, een strakke ruimtedeler of een innovatieve designradiator, Zehnder biedt voor iedere badkamer een passende oplossing. 

    

Zehnder Fina Lean Bar

Nieuw in het assortiment is de Zehnder Fina Lean Bar. Met zijn heldere en ingetogen vorm integreert de Zehnder Fina Lean Bar zich perfect in elke moderne badkamer. Het platte, slanke en gladde design van de designradiator en de afgeronde zijkanten, maken van de Fina Lean Bar een echte blikvanger in de ruimte, waarbij bovendien de badhanddoeken heerlijk worden voorverwarmd.

Aangename warmte in de badkamer

Het grote oppervlak van de Zehnder Fina Lean Bar zorgt voor een aangename stralingswarmte, vergelijkbaar met de warmte van de zon op een koude dag. Daarnaast zorgen het platte ontwerp en het lage watergehalte in de radiator voor een hoge energie-efficiëntie en een snelle opwarming, waarmee installatie in een lage temperatuursysteem, zoals bijvoorbeeld bij een warmtepomp, zeer aantrekkelijk is.

Voor het hele gezin

De Zehnder Fina Lean Bar heeft een verchroomde hand - doekhouder, die traploos en eenvoudig in hoogte te verstellen is. Hierdoor kunnen de handdoeken eenvoudig door ieder gezinslid worden opgehangen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een extra houder toe te voegen, zodat ook de kinderhanddoeken kunnen worden voorverwarmd. Ideaal voor de gezinsbadkamer. 

World of Colours

De Zehnder Fina Lean Bar is voor iedere badkamerstijl helemaal naar wens te maken door te kiezen voor één van de kleuren uit de Zehnder World of Colours.