ONZE TOEKOMST IS NAT!

Door Technische Unie
27 augustus 2020
Technische Unie

Met de Wavin Prefab infiltratiekatten en toebehoren creëert u eenvoudig een infiltratie-oplossing voor een woning of aanbouw. Met de 200 liter infiltratie-oplossing kan een plat dak van 10M2 een extreme regenbui van 15 minuten goed verwerken!

Infiltratie-oplossingen van Wavin

Met de Wavin Prefab infiltratiekatten en toebehoren creëert u eenvoudig een infiltratie-oplossing voor een woning of aanbouw. Met de 200 liter infiltratie-oplossing kan een plat dak van 10M2 een extreme regenbui van 15 minuten goed verwerken!

 

 

Infiltratie-oplossingen van ACO

Met de ACO RainBloxx 60 en een drainagebuis installeert u eenvoudig een infiltratieoplossing voor aanbouw, tuinhuisje of veranda.  Voor een dakoppervlak van 10M2 en goed doorlaatbare grond (grof zand) gebruikt u vier stuks RainBloxx 60 en een twee meter drainagebuis  om een extreme regenbui van 40mm per M2 goed te kunnen verwerken!

 

 

Regenwater opslaan

Door het verdwijnende groen in steden, krijgt ons rioolstelsel het sterk te verduren. Bij flinke hoosbuien kan het riool het niet meer aan. Het rioolstelsel aanpassen is kostbaar. Daarom is het beter om regenwater vast te houden en op te slaan.

 

 

Subsidie aanvragen

Benieuwd of u subsidie kunt krijgen voor uw groene dak, de tegels uit uw tuin verwijderen of de regenpijp afkoppelen van het riool? Check de energiesubsidiewijzer en ga aan de slag!