SOLER & PALAU BADKAMERVENTILATOR SILENT DUO

Door Soler & Palau
29 juli 2020
author-image

Met de nieuwe serie SILENT DUAL badkamerventilatoren zet Soler & Palau (S&P) een nieuwe standaard. De ventilator is de stilste in zijn soort: 26,5 dB(A) en reageert wel op gebruik van douche of bad, maar niet op vochtige lucht in de atmosfeer.

Adaptieve hygrostaat

Volledig nieuw op de markt is de adaptieve hygrostaat van SILENT DUAL. Deze is zelflerend, waardoor hij onderscheid maakt tussen veranderingen in de relatieve vochtigheid in de atmosfeer, en veranderingen in de relatieve vochtigheid door douche- en badgebruik. Anders gezegd: de ventilator reageert wel op gebruik van douche of bad, maar niet op vochtige lucht in de atmosfeer.

Bewegingssensor

De Soler & Palau SILENT DUAL is voorzien van een bewegingssensor, zodat ook bij toiletgebruik de ventilator zijn werk doet. De nalooptijd is instelbaar, zodat een frisse en droge ruimte wordt gewaarborgd. Er kan tevens worden gekozen voor continubedrijf, waarbij de ventilator schakelt tussen hoog en laag-stand, zodat altijd voldoende ventilatie is gegarandeerd. De unit is geheel voorgeprogrammeerd en dus plug & play: geen schakeldraad, slechts een fase en een 0. De efficiënte motor zorgt voor een laag opgenomen vermogen: maximaal 8 Watt.

SOLER & PALAU SILENT DUO

Het laatste in sanitair

Meer artikelen