BETEGELBARE GEBERIT DOUCHEVLOERGOOT CLEANLINE

Door Geberit
31 augustus 2020
author-image

De Geberit douchevloergoot CleanLine is erg populair. Ook installateurs en tegelzetters zijn bijzonder positief. Het overtuigende kenmerk van de CleanLine is de doordachte en veilige montage. Geberit introduceert nu ook een betegelbare variant.

De Geberit CleanLine douchevloergoot is in alle opzichten innovatief. 

Dankzij de betegelbare afdekplaat kan nu worden voorzien in de wens van klanten om een tegelvloer te realiseren, die doorloopt tot aan de wand met een vrijwel onzichtbare waterafvoer.

Inbouwen

De Geberit douchevloergoot CleanLine kan zowel tegen de tegelwand als in het midden van de douchevloer ingebouwd worden. De grootste uitdaging, namelijk het creëren van een permanente afdichting, is met de CleanLine eenvoudiger te overwinnen dan ooit. De afdichtingsfolie is namelijk fabrieksmatig aan de afvoer bevestigd en kan daardoor eenvoudig verwerkt worden in de douchevloer. Dat scheelt tijd en stress en beperkt het risico op lekkage tot een minimum. Het inbouwen van de betegelbare variant gaat in grote lijnen hetzelfde als bij de vlakke douchevloergoot van rvs.

Eenvoudig schoon te houden

Net als bij de rvs douchevloergoot is de afdekplaat van de betegelde variant met een eenvoudige beweging te verwijderen en is de geïntegreerde kamvormige haarzeef snel te reinigen.

 

podcast

Geberit douchevloergoot CleanLine

Het laatste in sanitair

Meer artikelen