EASY DRAIN COMPACT CLEAN MET DRYPHON TECHNIEK

Door Easy Drain
20 oktober 2020
Easy Drain

Easy Drain introduceert de volgende generatie Compact douchegoten: de Compact Clean met Dryphon® techniek. De douchegoot is uitgevoerd met een nieuwe, onderhoudsarme sifon die dankzij gepatenteerd ontwerp zorgt voor verbetering van de afvoercapaciteit tot 60 liter per minuut. Meer capaciteit, minder schoonmaken!

Krachtiger, betrouwbaarder en onderhoudsarm

Bij een standaard waterslot kunnen vet, haar en andere vuilresten zich ophopen. Dit is bij de Compact Clean nauwelijks mogelijk. De verbeterde sifon houdt zichzelf schoon. Dankzij de hoge snelheid waarmee het water door de sifon gaat worden vuil en haren direct weggespoeld en krijgt het geen kans om zich te hechten. Na het wegspoelen van vuil en water, sluit de opening direct zodat er geen open verbinding ontstaat met het riool. Zo blijft de doucheruimte stankvrij, ook als uw klant voor een langere periode van huis is!

Ondanks dat de sifon onderhoudsarm is geworden, adviseren wij om de douchegoot met enige regelmaat schoon te maken. Denk aan mogelijke vetresten en haar die minimaal achter kunnen blijven. U wilt immers wél dat de douchegoot schoon blijft.

Een wereldwijd een succes!

Dryphon® techniek wordt inmiddels met succes toegepast in badkamers wereldwijd, ook in Nederland. Zo heeft een van ‘s lands grootste hotelketens haar badkamers voorzien van de vernieuwde Compact douchegoot. De reacties zijn lovend, zo spreekt de supervisor housekeeping van het hotel: ‘Wij proberen in een zo kort mogelijk tijdsbestek een hotelkamer fris en schoon te maken. Dankzij de Compact Clean zijn wij nu aanzienlijk minder tijd kwijt aan het reinigen van de badkamer, dit is echt een geweldige uitvinding!”

Direct leverbaar bij Technische Unie

De Compact Clean met Dryphon® techniek is direct leverbaar in de lengtes 500 – 1200 mm. Dankzij de inbouwdiepte van slecht 65 mm is deze douchegoot perfect voor renovatieprojecten. De Compact Clean heeft een Zero (gesloten) rooster en wordt standaard geleverd met een horizontale uitloop die 180 graden gedraaid kan worden. Daarnaast is het mogelijk zij- en onder uitloop separaat te bestellen.

Bestaande Easy Drain upgraden

Het is tevens mogelijk om een bestaande Easy Drain Multi, Compact of Aqua te upgraden met de nieuwe Dryphon® techniek. Deze ombouwsets zijn los te verkrijgen.

Easy Drain Compact Clean met Dryphon techniek

Het laatste in sanitair