ACO FLEXDRAIN E

Door ACO
26 augustus 2020
author-image

Grotere en dikkere handgebakken vloertegels zijn een trend. Om ook deze tegels mooi en functioneel te verwerken is de kwalitatief hoogwaardige douchegoot ACO FlexDrain E ontwikkeld.

Onzichtbare afvoer en installatiegemak

Dankzij de diepere tegelinleg is een vrijwel onzichtbare afvoer van het douchewater mogelijk, zelfs bij dikkere handgebakken vloertegels. Het gootelement heeft een hogere afvoercapaciteit en is optioneel te voorzien van stelvoetjes. Dankzij de modulaire opbouw is de FlexDrain E uitermate geschikt voor seriematige nieuwbouw. Zo kunt u eerst het puthuis instorten om vervolgens in de afbouwfase pas de goot de plaatsen. Kortom installatiegemak, een grote afvoercapaciteit en een mooi design.

Volop keuze in afdekroosters

Tegenwoordig is er net als in vloertegels ook volop keuze in afdekroosters voor douchegoten. Door het ruime roosterassortiment is er altijd een optimaal passende afdekking te vinden bij de stijl van de badkamer van uw klant. Benieuwd naar de mogelijkheden? Uw sanitairspecialist van Technische Unie vertelt u graag meer. Of bestel ACO FlexDrain E in onze webshop.

ACO FlexDrain E

Het laatste in sanitair

Meer artikelen