LOOOX CERAMIC SMALL:  MEESTERLIJK MOOI VOOR IN DE TOILETRUIMTE

Door LoooX
20 oktober 2020
LoooX

Meesterlijk mooi; dát zijn onze mini waskommen. Echte ambacht, pure passie en unieke kleurstellingen. Perfect voor in de kleinere ruimte, zoals het toilet. Hieronder de kenmerken op een rijtje.

Ambacht zoals je van ons gewend bent

Bij LoooX zijn we dol op keramiek. Wist je dat de zoekresultaten met ‘keramiek’ op Pinterest sowieso zijn gestegen met 500%? Goed, daar moesten we wat mee doen. Vorig jaar hebben we ze dan ook grootst geïntroduceerd, onze keramische opbouw waskommen. En met succes! Een logisch vervolg was dan ook om het uit te breiden met een mini versie. Deze is inmiddels op de markt en hebben we groots geïntroduceerd. Verkrijgbaar in maar liefst acht unieke kleurstellingen en een diameter van 23 centimeter is dit hét perfecte kommetje voor het toilet.

De collectie

De collectie bestaat uit acht verschillende mini waskommen, gemaakt uit keramiek. Ten eerste de mini versies van de Ceramic Raw, leverbaar in roest, mat zwart, licht grijs en donkergrijs. Vervolgens hebben we de mini’s uitgevoerd in Terrazzo-look. Leverbaar in de kleuren beige, grijs en zwart. Als laatste hebben we een neutrale en elegante witte variant.

LoooX decotip: alle mini waskommen zijn perfect voor o.a. de toiletruimte en bijvoorbeeld in combinatie met onze Mini Base Shelf.

LoooX Ceramic Small

Het laatste in sanitair