TECHNISCHE UNIE IS TOP EMPLOYER 2021

Door Technische Unie
27 januari 2021
author-image

Het gelijknamige instituut heeft Technische Unie in 2021 opnieuw gecertificeerd als Top Employer. Voor het vierde jaar op rij mogen wij deze certificering voeren, waarmee Technische Unie blijk geeft van vooraanstaand werkgeverschap.

De Mogelijkmakers staan voor u klaar

Uw dagelijkse business is onze uitdaging. Om te zorgen dat onze Mogelijkmakers elke dag vol goede moed voor u klaarstaan, is het belangrijk om te zorgen voor goede werkomstandigheden.

In 2021 mag Technische Unie zich voor de vierde keer op rij Top Employer noemen. De certificering toont de toewijding aan van onze organisatie naar een betere werkwereld.

Toekenning

Bij de toekenning van het Top Employer-certificaat wordt in brede zin gekeken naar HR-beleid en arbeidsvoorwaarden. Van de juiste vakkennis tot doorgroeimogelijkheden, van persoonlijke ontwikkeling tot goede arbeidsvoorwaarden, social media-beleid en strategie, alles telt mee als het gaat om goed werkgeverschap. Wereldwijd ontvingen dit jaar 1.691 organisaties in 120 landen het predicaat.

Top Employers Institute

Het Top Employers Institute-programma certificeert organisaties op basis van de deelname en resultaten van hun HR Best Practices Survey. Via het Top Employers Institute Certification Program kunnen deelnemende bedrijven worden gevalideerd, gecertificeerd en erkend als top-werkgever.