GA VOOR GEMAK: ZEHNDER WTW AANSLUITPAKKET

Door Zehnder
15 maart 2021
author-image

Met het complete Zehnder WTW aansluitpakket heeft u alles bij de hand voor een goede, luchtdichte WTW-installatie. Het pakket bevat een combinatie van kwalitatief sterke componenten die naadloos op elkaar aansluiten.

    

WTW-aansluitpakketten

Om een kwalitatief goed, luchtdicht aangesloten ventilatiesysteem te realiseren heb je allerlei onderdelen nodig voor je aan de installatie kunt beginnen: Een geluidsdemper, slangklemmen, ventielen…. Het kan een behoorlijke puzzel zijn om alle benodigde componenten bij elkaar te zoeken. Daarom zocht Zehnder naar een oplossing om de voorbereiding en de installatie sneller en eenvoudiger te maken. Het resultaat? De WTW aansluitpakketten.

Alle componenten in één doos

Er zijn drie WTW aansluitpakketten samengesteld. De onderdelen in deze pakketten zijn gebaseerd op de aansluitmaten van de WTW-unit (een diameter van 160, 180 of 200 mm). Dit maakt het onder andere geschikt voor de installatie van de Zehnder ComfoAir Q, de ComfoAir E en de WHR930 units. Hierdoor heeft u altijd  de juiste componenten bij de hand.

Inhoud pakket

Met de componenten in het pakket zorgt u voor ultiem wooncomfort:

  • Waterdicht en geurloos: de droogsifon (1) zorgt voor een waterdichte, geurloze afvoer van het ventilatiesysteem.
  • Luchtdicht: door de toepassing van de Zehnder verbindingsstukken (2) en slangklemmen (3) kan het systeem luchtdicht aangesloten worden.
  • Muisstil: de SFD geluidsdemper (4) en de Zehnder ComfoValve Luna toe- en afvoerventielen (5) maken het ventilatiesysteem muisstil. Daarnaast zijn de ventielen zeer nauwkeurig in te regelen en voorkomen ze dankzij hun unieke ontwerp vuil aan plafonds.
  • Onderhoudsarm: De ventielen zijn zeer nauwkeurig in te regelen en voorkomen dankzij hun unieke ontwerp vervuiling aan plafonds.