ZEHNDER BRENGT WARMTE ÉN KLEUR IN DE BADKAMER

Door Zehnder
20 oktober 2022
Zehnder

Met kleuren is een eigen stijl en sfeer te creëren. Ontdek het nieuwe Zehnder kleurenpalet ‘World of Colours’. Hiermee kan iedere radiator in huis perfect bijdragen aan die persoonlijke sfeer. 

Maak een kleurstatement

Waar het ontwerp van een radiator van Zehnder staat voor functie en vorm, is de kleur van een designradiator doorslaggevend voor de uitstraling. Kiest u voor een eyecatcher of een radiator die opgaat in de ruimte? Met het nieuwe kleurenpalet is er een ruim aanbod aan kernkleuren en trendkleuren, zodat er altijd het gewenste kleurstatement gemaakt kan worden. 

kleuren-zehnder

Kernkleuren Warm

De kleuren in deze categorie zijn zacht en natuurlijk en geven de ruimte een comfortabele en rustige ‘touch’. Ideaal voor (bad)kamers waarbij een uitnodigend gevoel van comfort gewenst is.   

Kernkleuren Cool

De kernkleuren uit het coole kleurenpalet zijn modern, tijdloos en robuust. Ideaal voor gebruik in ruimtes met een industriële cement of beton betonlook, maar ook op een witte muur zijn radiatoren in bijvoorbeeld matzwart en antraciet grijs een prachtige verschijning.

kleuren-zehnder

Nú gratis kleur op Zehnder elektrische badkamerradiatoren

Zehnder geeft voordelig kleur aan de badkamer. Op de elektrische badkamerradiatoren is de kleur namelijk tijdelijk gratis. Van een ingetogen pasteltint tot uitbundig rood of trendy zwart, kies een van de vele aansprekende kleuren uit de nieuwe Zehnder World of Colours en vraag naar de geldende actievoorwaarden.  

Maak het plaatje compleet

Wanneer de designradiator in de gewenste kleur is gevonden en u het plaatje helemaal af wilt maken, dan is er de mogelijkheid om voor de CV badkamerradiatoren een kranenset in kleur bij te bestellen. Diverse kranensets met thermostaatknop van de Zehnder Design Line, die voorheen alleen in wit, chroom of rvs verkrijgbaar waren, zijn nu ook in de radiatorkleur verkrijgbaar.

kleuren-zehnder-kraan

Ontdek Zehnder