SAMEN MET HET GEZIN /COLLEGA’S NAAR WALIBI?

Door VSH
3 augustus 2023
author-image

VSH Super bestaat 50 jaar en daarom vieren we feest! Koop 4 VSH Super voordeelboxen en ontvang gratis 4 tickets voor de VSH Super Adventure day op 16 september 2023

VSH Super bestaat al 50 jaar en je bereikt dat vooral dankzij trouwe klanten en een goed product! Speciaal voor u hebben we een super actie op geselecteerde producten om het samen te vieren! 

We nemen je eerst graag even mee terug in de tijd:

In 1931 wordt de N.V. Veerenigde Schroevenfabrieken in Hilversum opgericht, ook wel genoemd VSH. In de jaren ‘50 begint het bedrijf met soldeerfittingen en in 1958 wordt gestart met de productie van de messing schroefdraad fitting, waarvoor zelfs een aparte productontwikkelingsafdeling wordt opgericht.

In 1973, 50 jaar geleden, wordt de Super knelfitting ontwikkeld die direct een groot succes is vanwege de hoge kwaliteit en het installatiegemak.

In 2019 wordt VSH onderdeel van Aalberts integrated piping systems en krijgt de knelfitting de huidige productnaam VSH Super. Tegenwoordig staat VSH Super voor een compleet pakket fittingen en appendages geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen zoals drinkwater, gas, verwarming, solar- en persluchtinstallaties.

Naadloos te combineren

Naast de reguliere knelfitting die geschikt is voor koper of dunwandige stalen buizen, biedt het assortiment van VSH Super ook speciale oplossingen zoals VSH  Multi Super en VSH Super Blue. Daarmee is het systeem naadloos te combineren met andere systemen. Koppel bijvoorbeeld eenvoudig van cv, koper of RVS naar kunststof buis, of dikwandige buis. Ook is er een breed pakket aan keuren beschikbaar, waaronder Kiwa en GASTEC. 

Meer informatie over de actie

Check onze website voor meer informatie over de actie en neem een kijkje in de foto galerij! Hou ook onze Instagram pagina in de gaten voor leuke weetjes en eventueel andere acties!