VOORKOM BEDRIJFSONGEVALLEN IN 2023

Technische Unie
25 januari 2023
Technische Unie

Vanaf 1 januari 2023 is de nieuwe Aanvullende Risico-Inventarisatie en -Evaluatie (ARIE) van kracht. Met de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen zijn u en uw werknemers voorbereid op alle soorten bedrijfsrisico’s.

Aanvullende Risico-Inventarisatie en -Evaluatie (ARIE)

De ARIE-regeling is van toepassing op bedrijven die werken met gevaarlijke stoffen die zware ongevallen kunnen veroorzaken. Deze regeling is in het afgelopen jaar herzien omdat het oude model niet gebruiksvriendelijk was, waardoor de veiligheid niet altijd gegarandeerd kon worden.

Met de nieuwe opzet hoopt de arbodienst dat het handhaven van de regelgeving wordt verbeterd en de veiligheid voor werkgevers én werknemers weer gewaarborgd wordt. Technische Unie helpt u bij het voorkomen van bedrijfsongevallen door het aanbieden van een breed assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen.

Werkkleding

Met de juiste werkkleding beschermt u onder andere uw voeten en knieën én heeft u altijd uw gereedschap bij de hand. Van T-shirts, overalls en werkbroeken tot werkschoenen met comfortabele inlegzolen.

Eerste hulp

Wanneer het ondanks alle voorbereidingen toch nog fout gaat, dan kan de schade met de juiste EHBO-kit worden beperkt. Bij Technische Unie vindt u alle benodigdheden waaronder verbanddozen, oogspoelflessen, brandwondengel en bloeddrukmeters.

Meer over persoonlijke beschermingsmiddelen...

Bent u benieuwd wat persoonlijke beschermingsmiddelen voor u kunnen betekenen? Neem voor meer informatie contact op met uw vertegenwoordiger of bekijk via onderstaande knop het volledige assortiment.