VILLEROY & BOCH NOVITEITEN 2022: LOOP & FRIENDS EN VICARE

Door Villeroy & Boch
9 juni 2022
Villeroy & Boch

De Loop & Friends en ViCare collectie zijn vernieuwd! En daarmee heeft Villeroy & Boch maar liefst drie noviteiten dit jaar: Loop & Friends wastafels, Loop & Friends acrylbaden en de ViCare barrièrevrije badkameroplossing. 


 

TU Roadtrip

Benieuwd naar de laatste trends en noviteiten van Villeroy & Boch? Jack vertelt u er graag meer over in onderstaande video!

Loop & Friends baden

De Loop & Friends baden zijn van acryl en hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding. Met een diepte van slechts 44 cm besparen ze bovendien kostbaar water. Het bad is er in 2 uitvoeringen: met een ovale of rechthoekige binnenvorm. Dankzij Color on Demand kan de buitenzijde worden uitgevoerd in elke gewenste kleur. De back-to-wall baden zijn ook in een offset variant leverbaar, waardoor het bad efficiënt in een hoek geplaatst kan worden (links of rechts). 

Loop & Friends wastafels

Met de unieke collectie Loop & Friends kan de badkamer worden veranderd in een ruimte waarin iemands persoonlijke stijl tot uitdrukking komt. De wastafels bieden alle creatieve vrijheid. De vernieuwde Loop & Friends wastafels zijn nu gemaakt van het unieke materiaal TitanCeram waardoor ze een verfijnd design hebben. Bovendien zijn ze nu verkrijgbaar in full colour; in Ebony (mat zwart), Graphite (mat grijs), Almond (mat beige) en Stone White (mat wit) en daarnaast in glanzend White Alpin. Er zijn 14 modellen, in 3 vormen en 3 inbouwmogelijkheden, waardoor de wastafels breed toepasbaar zijn en prachtig staan op een plank, een marmeren blad of op een meubel uit de Villeroy & Boch Legato en Collaro collectie. Het, qua kleur, bijpassende toilet uit de Subway 2.0 collectie (in Ebony, Graphite, Stone White en White Alpin) maakt het plaatje compleet.

 

ViCare: barrièrevrije badkameroplossingen

Met ViCare biedt Villeroy & Boch een compleet assortiment aan barrièrevrije badkameroplossingen voor de MIVA-sector. ViCare omvat zowel keramische producten als accessoires. De ergonomische producten zijn niet alleen een oplossing voor minder validen, maar ook voor ouderen die langer thuis blijven wonen. Met deze collectie wordt een veilige en stijlvolle badkamer gecreëerd voor zowel de particuliere sector en seniorenwoningen als tehuizen en zorginstellingen. 

De ViCare accessoires bestaan onder andere uit wandhandgrepen, inklapbare handgrepen, doucheleuningen en zitjes in de series Design en Function. De Design serie is verchroomd en heeft een draagkracht van 130 kg. De Function serie is klassiek wit en kan belast worden tot maximaal 120 kg. Ze voldoen allebei aan de EU-richtlijn CE EEG 93/42 voor medische producten.


 

Ontdek Loop & Friends en ViCare

Het laatste in sanitair