BETROUWBARE BESCHERMING VOOR UW IT-APPARATUUR MET PANDUIT

Door Panduit
3 september 2023
author-image

Panduit’s SmartZone UPS’en zorgen voor betrouwbare stroom in datacenters, kantoren en edge-apparatuur en voldoen aan de veiligheidsnormen en de EMC en ENERGY STAR 2.0 standaard. 

Image Alt Text

Panduit levert verschillende rackmonteerbare modellen voor specifieke klantbehoeften. Alle UPS-units zijn beschikbaar met VLRA-batterij met optionele netwerkkaart. De 1, 2, en 3kVA versies zijn ook verkrijgbaar met Lithium-ion-batterij met standaard netwerkkaart.

Ze hebben een 79 mm kleurentouchscreen dat automatisch detecteert of de UPS horizontaal of verticaal wordt gemonteerd en zich daarop aanpast.  

Kenmerken en voordelen:

 • Hoog rendement 
  tot 98% rendement in ECO-modus en 98,5% in Line-interactive, dus minder energieverspilling en lagere bedrijfskosten
 • Intelligent batterijbeheer 
  intelligent algoritme zorgt voor snel opladen van de batterij en langere levensduur
 • Geïntegreerde wifi 
  draadloze netwerkverbinding en directe aansluiting voor snelle en eenvoudige configuratie en activering bij omvangrijke implementaties
 • Beveiligde monitoring op afstand 
  uitstekende beveiliging dankzij intelligente netwerkkaart met PEN-certificering en ingebouwde intelligente zwenkgreep
 • Lithiumbatterijen 
  5x hogere energiedichtheid, 66% kleiner, 3x langere levensduur en sneller opladen in vergelijking met VRLA
 • Programmeerbare stopcontactgroep 
  Smartload shed functies met agentless shutdown besparen meer energie en verlengen de stroomtoevoer naar kritieke apparatuur

Panduit’s SmartZone UPS is een intelligente oplossing, die men eenvoudig kan integreren met gangbare systemen voor besturing en monitoring, zoals SmartZone Cloud, de cloud-gebaseerde DCIM-applicatie van Panduit. Deze webapplicatie kan het energieverbruik, omgeving, beveiliging en connectiviteit van aangesloten IT-bronnen beheren, bewaken en controleren.