Nieuwe BIG WHITE® catalogus en nieuwe producten van SLV

Door SLV
4 december 2023
SLV

Begin december presenteert SLV de nieuwe BIG WHITE® '24 catalogus. Met de lancering van de hoofdcatalogus doen ook diverse nieuwe verlichtingsproducten hun intrede. Uiteraard zullen alle noviteiten ook via Technische Unie beschikbaar komen.

Nieuwe buitenarmaturen in verschillende stijlen en maten

Er komen diverse nieuwe buitenarmaturen in de collectie. Onder andere de S-CUBE familie, een kubistisch en strak ontwerp, met instelbare kleurtemperatuur en IP65 bescherming. Leverbaar als wand- en plafondarmatuur, maar ook in twee verschillende staande armaturen. De PHOTONI familie brengt een uniek design voor tuinen en terrassen binnen handbereik. Noemenswaardig zijn de DASAR grondarmaturen die aan de collectie worden toegevoegd. Onder andere varianten in 60cm en 120cm lengte in combinatie met een zeer smalle bundel (19°) en een krachtige lichtstroom (4100lm). Perfect voor het aanlichten van gevels en reclame-uitingen.

Wandarmaturen voor woningen, horeca en winkels

In de groep binnenverlichting maken we kennis met LALU – een zeer uitgebreide collectie van “mix&match” pendelarmaturen. De pendel met plafondrozet en led module of E27-fitting kan worden gecombineerd met talloze lampenkappen in allerlei vormen en trendy kleurcombinaties. Ideaal in woningen, horecagelegenheden en kleinere winkels. De stijlvolle LYGANT wandarmaturen combineren een slanke glasvorm (IP44) op een bescheiden rozet met led techniek. Een ideaal product voor bijvoorbeeld badkamers

SLV terrasverlichting voor buiten
SLV binnenwandlamp in toilet wit zwart
SLV plafondhanger binnen warm

Innovatieve uitbreidingen in verlichtingsdesign

We zien ook diverse uitbreidingen op bestaande productfamilies. Zo komen er PANTILO ROPE armaturen, waarbij glas en stof op trendy wijze gecombineerd worden. De karakteristieke cirkelvormige ONE pendelarmaturen krijgen uitbreiding met de ONE CUBE en de ONE FLAT.

Goed om te weten: het gehele assortiment van SLV is verkrijgbaar bij Technische Unie op de website van Technische Unie.

Ontdek de SLV Serie