SHOWERPIPES EN WANDMONTAGE VAN HANSGROHE

Door hansgrohe
6 september 2023
hansgrohe

De producten van hansgrohe zijn echte blikvangers en gemaakt voor echte wellnes- en designliefhebbers. Met de verschillende technologieën zoals EcoSmart kan er ook nog eens tot 60% water bespaard worden!

Pulsify S Regendouche

hansgrohe douchekraan badkamer zwart

De moderne, ronde vorm van Pulsify S is tijdloos en een echte blikvanger in de badkamer. De douche transformeert water in een zijdezachte mantel van ontelbare waterparels die je volledig en bijna geruisloos omhullen dankzij PowderRain. Revolutionair in het design is de plaatsing van de straalnoppen op de douchekop: deze staan niet los van elkaar, maar in ringen voor een nog beter straalbeeld en een makkelijker schoon te houden oppervlak. Ook aan het milieu en de lange termijn wordt gedacht: Pulsify  integreert waterbesparende hansgrohe technologieën zoals EcoSmart voor een efficiënt waterverbruik; Hiermee kan tot 60% aan water bespaard worden ten opzichte van reguliere douches. Dankzij QuickClean is Pulsify S ook onderhoudsvriendelijk, zodat jouw douche langer mooi blijft.  

Rainfinity Showerpipe

hansgrohe douchekraan badkamer zwart

De Rainfinity Showerpipe 250 van hansgrohe is de douche serie voor wellness- en designliefhebbers. Deze wellnessdouche zorgt voor een complete nieuwe douche-ervaring met een gevoel van volledige ontspanning. Ontspan onder de grote douchekop met PowderRain, waarbij duizend microfijne waterparels uit de douchekop vallen. Deze showerpipe is in 3 mooie gekleurde oppervlakken beschikbaar: chroom, mat zwart en mat wit. Door de EcoSmart techniek is er een maximale doorstroomhoeveelheid van 8,2 l/min (bij 3 bar). Zo wordt er water en tegelijk energiekosten bespaard. 

EluPura S

hansgrohe douchekraan badkamer zwart

EluPura S is een elegante toiletpot met een gebruiks- en onderhoudsvriendelijk ontwerp. De toiletten zijn verkrijgbaar met het SmartClean glazuur én het HygieneEffect, die helpen het toilet beter schoon en hygiënisch te houden. EluPura S is randloos waardoor ze gemakkelijk schoon te maken zijn en worden geleverd met SoftClose en QuickRelease voor de toiletbril en deksel. Ook is de EluPura S toilet beschikbaar met AquaHelix Flush, een watervortextechnologie voor een optimale spoeling.