Binnenriolering op zijn best: Ontdek het complete Polisan-programma van Pipelife

Door Pipelife
7 november 2023
Pipelife

Expertise is niet iets wat je zomaar krijgt, maar wat je hebt opgebouwd. Pipelife heeft dat met kunststof. Al decennialang, tot de dag van vandaag, verzamelen wij kennis en ervaring  op dat gebied, dus kunststof zit in ons DNA. 

In een wereld waarin efficiëntie, betrouwbaarheid en duurzaamheid cruciaal zijn, biedt Pipelife een  compleet binnenrioleringsassortiment voor aanleg, renovatie of reparatie van binnenriolering. Voor elke klus is er een passend programma beschikbaar. Ideaal voor installateurs die alleen het beste willen. 

Pipelife onderscheidt het lichte en geluidsarme afvoersysteem Master3Plus (PP), het dynamische binnenrioleringssysteem Topfit (PP) met zijn speciale rubberen binnenring en het complete binnenrioleringsprogramma Polisan, verkrijgbaar in zowel PVC als PP.

Topkwaliteit met hedendaagse betrouwbaarheid

Polisan staat bekend om zijn topkwaliteit; een oud en vertrouwd metgezel, dat de test van de tijd heeft doorstaan. Polisan bestaat uit een compleet binnenrioleringsprogramma aan buizen en hulpstukken in zowel een polyvinylchloride (PVC) als een polypropyleen (PP) uitvoering en kenmerkt zich door betrouwbaarheid, veiligheid, gemak en installatiesnelheid. De lijmverbinding zorgt voor een muurvaste  montage, of je nu een nieuw project begint of een oude riolering renoveert of repareert. Uiteraard voldoet het gehele programma aan de KOMO-richtlijnen.

De kracht van drie lagen

Polisan buizen bestaan uit drie lagen en worden vervaardigd met behulp van co-extrusie. De binnen en buitenlaag zijn vervaardigd van nieuw materiaal, terwijl de geschuimde tussenlaag is vervaardigd uit gerecycled PVC. Het Polisan programma bestaat uit een uniek compleet programma met onder andere buizen, bochten, moffen, verloopstukken, T-stukken en accessoires en het gehele programma is in diverse BIM-geschikte bestandsformaten uitgewerkt.

Kiezen voor kwaliteit = kiezen voor Pipelife

Bij Pipelife staat kwaliteit hoog in het vaandel. Dit zie je terug in elk product dat we produceren. Onze jarenlange ervaring in de industrie en onze focus op vernieuwing maken ons de ideale keuze voor installateurs die alleen het beste willen. Samen bouwen we aan een betere en duurzamere toekomst. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Pipelife jouw projecten naar een hoger niveau kan tillen!

Ontdek Pipelife Polisan