OMRON G2RV-ST & MY-GS-R RELAIS

Door OMRON
13 juni 2023
author-image

Bestverkopende relais voor algemene doeleinden die kunnen worden geselecteerd op basis van de werkomgeving en toepassing.

G2RV-ST

Het unieke 6mm smalle interface-relais met industriële onbuigbare pin.

Het nieuwe G2RV-ST relais zit vol met nieuwe features zoals bijvoorbeeld een veiligheidsvergrendeling dat ervoor zorgt dat het relais niet uit de voet kan komen. Een aderdiameter tot 2,5mm2 voor push-in plus- en schroefaansluitingen, nieuwe kambruggen en een mechanisme tegen uitvallende schroeven maken het aansluiten van het relais eenvoudiger. De status van het nieuwe relais is nog beter zichtbaar door de briljante leds waarvan het licht versterkt wordt door een speciale constructie van de veiligheidsvergrendeling. Door de breedte van slechts 6mm is dit relais ideaal als PLC-interface of voor gebruik in compacte panelen en apparatuur. 

Natuurlijk zijn de bestaande voordelen van de G2RV nog altijd aanwezig en wordt ook dit relais voorgemonteerd op de voet geleverd en zorgen de grote plug-in aansluitpinnen niet alleen voor goed contact maar voorkomen ze ook verbogen pinnen. Ook dit relais wordt geleverd in een transparante behuizing waardoor eventuele defecten direct zichtbaar zijn. 

De G2RV-ST biedt alle nodige duurzaamheid en betrouwbaarheid van OMRON voor industriële toepassingen. 

MY-GS-R

Het miniatuur vermogensrelais voor een breed aantal toepassingen.

Dankzij de volledig geautomatiseerde productie biedt het OMRON MY-GS-R relais een superieure betrouwbaarheid. Door de mechanische indicator en de transparante behuizing is de status van het relais direct zichtbaar. Ook de spoelspanning is duidelijk te zien door de rode LED voor AC-spoelen en de groene LED voor DC-spoelen. De DC spoelen van zowel het 2-polige als het 4-polige model zijn ongevoelig voor polariteit wat bedrading en onderhoud vereenvoudigt. 

De 2,6mm brede aansluitpinnen van deze vermogensrelais zorgen voor minder temperatuurstijging en een betere geleiding waardoor uw installatie betrouwbaarder wordt.

De bedradingstijd van deze relais kan worden ingekort met maar liefst 60% vergeleken met conventionele schroefaansluitingen. Door de MY te combineren met de Push-in Plus-aansluitingen (PYF-[]-PU) wordt de bedradingstijd bijvoorbeeld ingekort omdat slechts lichte insteekkracht nodig is bij de montage. 

Het My-GS-R relais is een “general purpose” relais maar wordt ook veel gebruikt in HVAC- en de verpakkingssector.