EENVOUDIG STEKERBAAR INSTALLEREN MET OCS

Door OCS
22 maart 2021
author-image

Binnen 25 jaar krijgt Nederland 1 miljoen extra huishoudens. Deze explosieve stijging samen met de krapte op de woningmarkt vraagt om adequate oplossingen. Prefab en herbestemming zijn mogelijkheden. Met stekerbaar installeren wordt de elektrische installatie efficiënt, flexibel en makkelijker!

Bij kantoren wordt al lange tijd stekerbaar geïnstalleerd. Ook in de particuliere woningbouw komt stekerbaar installeren steeds vaker voor. De Wago/Winsta en Wieland GST18-3 systemen maken de elektrische installatie gemakkelijk en efficiënt. Met het simpel aan elkaar klikken van kabels is een compleet en flexibel netwerk zo gerealiseerd. De systemen zijn minimaal 60% sneller en 40% goedkoper dan conventionele manieren. Er is een breed assortiment aan stekerbare producten beschikbaar. Ook OCS heeft tal van 100% stekerbare producten.

Kenmerkend voor de producten van OCS is de combinatie van design, gebruiksgemak en de efficiënte montage. Daarnaast zijn onze oplossingen prijstechnisch heel interessant.

We stellen een aantal producten aan u voor. 

OCS BACHMANN PIX

De PIX van Bachmann is een enkelvoudige randaarde WCD voorzien van een vast aangesloten snoer met een Wieland GST18-3 of Winsta connector. De PIX wordt vanaf de voorzijde gemonteerd conform het hollewanddoos  principe. PIX is ook leverbaar met een USB-charger of andere multi-media aansluitingen. De oplegringen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en met losse deksels voor extra veiligheid. 

OCS BACHMANN KAPSA

Wanneer meer WCD’s of multimedia-aansluitingen nodig zijn, is de OCS Bachmann Kapsa een uitkomst. Het inbouwstopcontact heeft 1, 2 of 3 modules en is in vele samenstellingen leverbaar. Ook deze unit heeft een GST18-3 of een Winsta connector. Kapsa heeft een stijlvolle cover in het zwart, wit, aluminium of rvs look. 

OCS VLOERDOZEN

Alhoewel het bekende namen zijn, wijzen wij u ook op onze 100% stekerbare vloerdozen.

De OCS TETRA 2.0 holle ruimte vloerdoos, de OCS TETRA mini maar ook de OCS Servicebox 2.0 zijn leverbaar met Wieland GST81-3 of een Winsta aansluiting. Ze zijn dankzij de compacte afmetingen ook geschikt voor de woningbouw.