OFFICE CABLING SYSTEMS BV SAMEN MET BACHMANN. WE POWER YOUR LIFE!

Door OCS
6 juni 2023
author-image

OCS is sinds een jaar trotse member van de Bachmann Group. Om onze hechte samenwerking een gezicht te geven, kozen we een nieuw logo met passende huisstijl. OCS blijft OCS, maar duidelijk ondersteund door Bachmann.

Het assortiment van Bachmann varieert van een eenvoudig contactblok en een luxueus inbouwstopcontact tot de inrichting van complete datacentra. We laten oplossingen voor verschillende ruimtes zien.

Werkplek

De huidige werkplek biedt ruimte aan flexibiliteit en kwaliteit. Goede producten garanderen een veilige werkomgeving in overeenstemming met de Arbowet. Drie voorbeeldjes uit vele mogelijkheden: 

Contactblok Bachmann STEP is gewoon goed. Dankzij de stekerbare aansluiting is hij makkelijk door te verbinden met contactblokken of met een stekerbaar aansluitsnoer. Verschillende beugelsetjes maken een makkelijke bevestiging mogelijk. De STEP is leverbaar in verschillende uitvoeringen.

Opbouw stopcontact DESK kan helemaal naar wens worden geconfigureerd met stopcontacten en multimedia-aansluitingen. Of het nu gaat om de alleskunner DESK1 of zijn design wederhelft de DESK2. Met de klemmen breng je de unit aan zonder te krassen en met stekerbare aansluitingen is er altijd een stopcontact in de buurt. 

Inbouwstopcontact CONI staat voor elegantie. De configureerbare aansluitingen vallen weg in het werkblad dankzij het mooie stalen klepje. Deze units worden ook veel gebruikt in vergaderingen. 

Keuken

De keuken is misschien wel een van de meest veelzijdige werkplekken geworden. Er wordt thuiskantoorwerk gedaan, gestudeerd en natuurlijk gekookt. Compacte oplossingen zijn belangrijk. Bachmann heeft oplossingen voor elke smaak. Alle units zijn eenvoudig aan te sluiten met stekerbare aansluitingen

TWIST 2 is beschikbaar met een ronde én vierkante cover.  Dankzij een afneembaar, zelf openend deksel, anti-fingerprint coating en meer power geeft de TWIST 2 elke keuken een snuf functioneel design. 

PIX is het kleinere broertje van de Twist. Een enkelvoudige unit met veel ruimte voor variatie in de keuken. Je kunt namelijk achteraf het deksel en de oplegringen vervangen. De Pix kan zowel horizontaal als verticaal worden gemonteerd. 

ELEVATOR staat voor elektrische aansluitingen in de lift. Met een druk op het deksel komen de aansluitingen uit het aanrechtblad omhoog.  Met een ronde uitsparing is de unit middels een draairing makkelijk aan te sluiten.

New work

Bachmann is een bedrijf met een rijke geschiedenis, omdat het naar de toekomst kijkt. Vandaar de sectie New Work. Oplossingen die een sprong vooruit maken en de werkplek van de toekomst faciliteren. 

De Bachmann Mini Docking Station geeft desksharing een nieuwe twist. Alle aansluitingen ter grootte van een sieradendoosje. In een nieuw Bachmann tafelstopcontact of met montage achteraf sta je altijd in verbinding. 

MOV:E is een XXL-draadloze stroomvoorziening. Hij biedt genoeg power om gangbare kantoorapparatuur van stroom te voorzien. Denk aan laptops, telefoons, tablets en zelfs digitale flipcharts. Er zijn verschillende uitvoeringen mogelijk. Bekijk het filmpje.

Meer informatie over onze producten? Neem dan even contact met ons op! 

Ontdek OCS Bachmann