Makita 18 V ratelsleutel voor snel en efficiënt installeren van systeemplafonds

Door Makita
24 mei 2024
Makita

Ontdek de veelzijdige DWR180, een LXT 18 V ratelsleutel met zowel 3/8" als 1/4" aansluitingen voor optimale flexibiliteit. Perfect voor snel vastdraaien van bouten, handmatig of met motor, ideaal voor diverse verbindingen.

Optimale veelzijdigheid met de DWR180

De DWR180, een LXT 18 V ratelsleutel, wordt geleverd met zowel een 3/8" als een 1/4" vierkante aansluiting voor optimale veelzijdigheid. Het gebruik van de DWR180 met de motor maakt het snel aan-/ en vastdraaien van bouten of moeren mogelijk. Bovendien kan deze machine dienen als een handratelsleutel, waardoor je de flexibiliteit hebt om zelfs de iets te vastzittende bouten of moeren eerst handmatig los te draaien, zoals je dat gewend bent van een traditionele ratelsleutel. Door het relatief slanke en platte design kun je zelfs bij de meeste moeilijk bereikbare plekken. Belangrijk is wel om de DWR180 met gezond verstand te bedienen wanneer je de machine handmatig gebruikt.

Efficiënt M8-moeren draaien zonder adapter

Met een koppel van 47,5 Nm is deze ratelsleutel geschikt voor diverse verbindingen tot en met M10 in klasse 8.8. Een extra voordeel van de DWR180 is dat deze zonder dopadapter kan worden gebruikt om M8-moeren (dopmaat 13) snel en efficiënt over een draadeind te draaien, wat vooral handig is bij het installeren van systeemplafonds.

Variabele toerenregeling voor optimale controle

De DWR180 is uitgerust met variabele toerenregeling via de schakelaar, waardoor je volledige controle hebt over het gereedschap. Deze veelzijdige ratelsleutel is ideaal voor uiteenlopende verbindingen, van lichte tot middelzware, en vormt een perfecte keuze voor automonteurs en installateurs.