Automatiseer je huis met de Smart Bridge!

Door KlikAanKlikUit
1 december 2023
KlikAanKlikUit

KlikAanKlikUit producten zijn te verbinden met de Smart Bridge, waarna ze via smartphone te bedienen zijn, of beter nog: te automatiseren! Een smart huis in een handomdraai!

Van slimme oplossingen naar een Smart home.

Dankzij de Smart Bridge maak je al je KlikAanKlikUit-apparaten slim door ze te verbinden met de gratis KlikAanKlikUit-app. Zo bedien je je tussenstekkers voortaan met je smartphone of automatiseer je de plafondlampen door timers toe te voegen aan je inbouwdimmers.

Automatiseer je slimme huis met scenes & regels

Programmeer acties die je met één druk op de knop kunt in of uit kunt schakelen. Maak bijvoorbeeld een ‘relax scene’ aan waarbij de lampen in de woonkamer 50% gedimd worden en de gordijnen automatisch dichtgaan.

Of gebruik regels om acties uit te laten voeren bij een trigger. Schakel bijvoorbeeld automatisch de cv-ketel uit zodra de koolmonoxidemelder afgaat, laat de deurbel gaan bij beweging of zet het licht aan wanneer een raam wordt geopend.

Verminder het sluipverbruik

Veel apparaten in huis worden het merendeel van de dag niet gebruikt, maar verbruiken toch energie omdat ze continu standby staan. Je smart tv, radio, spelcomputer en zelfs modem kunnen een groot deel van de dag (zeker ’s nachts) prima volledig worden uitgezet. Stel in de KlikAanKlikUit-app handige timers in voor je slimme stekkers en schakel je sluipverbruikers op vaste tijden volledig uit. Op die manier bespaar je zomaar meer dan 100 euro per jaar. Zo verdient je Smart Bridge zichzelf binnen de kortste keren terug.

Overal thuis

Waar je ook bent, met de KlikAanKlikUit-app heb je overal toegang tot je slimme huis.

Zo zet je op afstand de lampen uit als je vergeten bent ze uit te zetten. Of zet je verlichting ‘s avonds juist aan vanaf je vakantieadres om zo ongewenst bezoek af te schrikken. Uiteraard kan je dit eenvoudig automatiseren met behulp van timers. Zo ga je met een gerust gevoel de deur uit.

Slim beveiligd tegen inbraak, brand en koolmonoxide

Beveilig je woning met slimme rookmelders, koolmonoxidemelders en slimme sensoren van KlikAanKlikUit en je ontvangt een pushbericht op je smartphone in geval van nood. Zo ben je altijd direct op de hoogte en kun je snel actie ondernemen en zo erger te voorkomen.

Een slim huis heb je zo in de vingers!

Alles in één app met KlikAanKlikUit SmartBridge
Koppel slimme rookmelders, co-melders en ontvang een pushbericht in geval van nood.
Gebruik timers en minimaliseer je sluipverbruik met KlikAanKlikUit apparaten

KlikAanKlikUit Smart Bridge