KLAAR VOOR INDUSTRIE 4.0 MET UNMANAGED SWITCHES

Door Hirschmann
23 maart 2022
Hirschmann

Binnen industriële omgevingen en voor bedrijfsprocessen worden hoge eisen gesteld aan het datanetwerk. Een optimaal ingericht netwerk staat direct in verbinding met het behalen van goede bedrijfsresultaten.

Hoogwaardig, duurzaam en betrouwbaar

Het is dan ook essentieel dat een datanetwerk 24/7 werkt; zelfs onder extreme omgevingsfactoren. Dit vergt veel van de producten die binnen draadloze en bedrade datanetwerken worden ingezet. Kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid, zijn de kenmerken waarop u moet kunnen bouwen.

Innovatieve producten

De producten van Hirschmann Industrial Network Solutions worden speciaal ontwikkeld voor de toepassing binnen industriële netwerken. Onder deze producten vallen hoogwaardige routers, firewalls, WLAN access points en unmanaged switches. Ze voldoen aan de hoge eisen die voor deze datanetwerken gelden en innoveren voortdurend, zodat u optimaal van de kwaliteitskenmerken profiteert.

SPIDER III Industriële Ethernet-switches

Met de industriële Ethernet-switches uit de SPIDER III-familie van Hirschmann Industrial Network Solutions verzend u op betrouwbare wijze grote hoeveelheden gegevens over elke afstand. Deze unmanaged switches zijn voorzien van plug-and-play-mogelijkheden voor snelle installatie en opstarten - zonder gereedschap - om de uptime te maximaliseren.

Ontdek Hirschmann unmanaged switches