HANSGROHE BREIDT UIT MET MEUBELS, KERAMIEK EN MEER

Door hansgrohe
29 mei 2023
hansgrohe

hansgrohe is niet langer fabrikant van enkel kranen en douches. Voortaan kunt u ook voor spiegels, keramiek en badkamermeubels bij het sanitairmerk terecht.

TU Roadtrip 2023

Benieuwd naar de laatste trends en noviteiten van hansgrohe? Alexander vertelt u graag meer in de onderstaande video!

Uitbreiding assortiment

Met het uitgebreide assortiment kunt u duurzame kranen, douches, accessoires evenals meubels, keramiek en spiegels bijna eindeloos combineren tot een perfect afgestemde badkamer.

Eenheid in de badkamer

hansgrohe vult het aanbod aan met wastafelmeubels die qua kleur, vorm en stijl precies zijn afgestemd op kranen en douches. De nieuwe meubelcollectie bestaat uit Xelu Q en Xevolos E. De Xelu Q geeft met afgeronde hoeken een harmonieuze totaalindruk. Xevolos E maakt met architectonische elementen van de wastafel een designstatement. De wastafels en meubels combineren duurzaam design, hoge kwaliteit en gebruiksgemak.

Keramiek

Het hansgrohe keramiek werd ontworpen met hetzelfde oog voor design en kwaliteit. Met de wastafels Xuniva, Xelu, Xevolos heb je de keuze uit verschillende formaten en designs, voor opbouw, inbouw en onderbouw. Deze zijn ook verkrijgbaar met onderhoudsvriendelijk SmartClean- glazuur.

EluPura toilet

Maar in een stijlvolle badkamer hoort ook een stijlvol toilet. EluPura is een elegante toiletpot waar met de juiste stortbak slechts 4,5 l per spoelbeurt kan worden behaald. Ook de toiletten zijn verkrijgbaar met het SmartClean glazuur én het HygieneEffect, die helpen het toilet beter schoon en hygiënisch te houden.

Spiegelreeks Xarita

Met de gebruiksvriendelijke spiegels maakt u de badkamer helemaal af! Xarita is een veelzijdige spiegelreeks met een variatie aan mogelijkheden, zoals touch- of infrafoodbediening, verlichting in verschillende kleuren en een anti-condensfunctie. Met in een ingetogen ronde of rechthoekige vormentaal past Xarita perfect bij de stijl van uw klanten.

DesignFlex textiel doucheslangen

Met de DesignFlex textiel doucheslangen brengt hansgrohe nog een andere stijlvolle én praktische ontwikkeling naar de badkamers. Deze zijn gemaakt van geweven hoogwaardig gerecycled kunststof en voelen daardoor warm en textielachtig aan. De slangen zijn ook in FinishPlus verkrijgbaar, dus kun je hem perfect combineren met de gekleurde kranen en douches van hansgrohe.

Perfecte combinatie en afstemming

Deze historische stap van de sanitairfabrikant biedt verschillende voordelen: allereerst wordt het makkelijker om badkamers samen te stellen die qua vormgeving en kleur perfect op elkaar zijn afgestemd. Hansgrohe ondersteunt je daarbij met advies, service en een eigen Experience Center. Ook de levering wordt zo veel mogelijk op elkaar afgestemd, zodat je goed voorbereid kunt beginnen met het creëren van droombadkamers die dankzij een hoge kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid heel lang meegaan.

Ontdek hansgrohe